Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix: Danskerne er vilde med serier

Netflix: Danskerne er vilde med serier

06/11/2016 | Flixfilm

stranger thingsDet er ikke nogle hemmelighed at danskerne har taget Netflix til sig i stor stil og mere end 500.000 danskere har således abonnement til den amerikanske film- og serie-tjeneste.

Men hvad er det så danskerne elsker at se på Netflix? Det korte svar fra Netflix er; serier!

En pressemedarbejder fra Netflix oplyser til Flixfilm.dk, at selvom streamingtjenesten byder på tusindvis af film, så er det serier som danskerne kaster sig over når de skal underholdes.

Det er samtidig anledningen til, at Netflix i disse år opruster serie-udbuddet gevaldigt. Dette er både med originale Netflix-serier, men også serier fra andre tv-stationer og produktionsselskaber.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix oplyser ikke hvilken serie, der er den mest populære blandt de danske Netflix-medlemmer, men Flixfilm har tidligere lavet en uafhængig undersøgelse, som viste at Homeland, House of Cards, Pretty Little Liars og Orange is the New Black er blandt de mest sete serier i Danmark. Dette var dog i 2015.

Nye serier kommer dog hele tiden til og med premieren på hit-serier som Stranger Things, Luke Cage og Narcos sæson 2 er ovenstående serier helt sikkert blevet udfordret i popularitet.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Gunpowder Milkshake'

En undersøgelse fra Netflix viser dog at danskerne blevet mere kritiske det seneste år. I forhold til sidste år så ser danskerne i år således et afsnit mindre af en ny serie, før de beslutter, om sæsonen skal ses til ende. I 2015 så danskerne i gennemsnit fire afsnit, før de besluttede, om de ville se en Netflix-serie til ende. I 2016 er det tal faldet til tre afsnit.

Til trods for at danskerne mest er til serier, så betyder det ikke at Netflix har droppet at tilføje og lave film. Nye film bliver således tilføjet hele tiden og til næste år har Netflix premiere på originale film som bl.a. War Machine med Brad Pitt, Okja med Jake Gyllenhall og Bright med Will Smith.

Der er dermed massevis af underholdningen på Netflix Danmark – uanset om man er til film eller serier.2 kommentarer til Netflix: Danskerne er vilde med serier

  1. Thea - kl. 09:59, 07-11-2016:

    Jeg ELSKER serier hvis dettte ikke er en underdrivelse..! Men der er 2 der klart er min yndlings da jeg elsker der overnaturlige og det er klart The Vampire Diaries og Teen Wolf! Fantastiske serier og gerne flere sæsoner til dem tak!

  2. Kirsten Fick - kl. 21:48, 25-02-2017:

    Gerne flere serier evt. Den svenske Beck, tyske serier f.eks. For himlens skyld.
    Det er virkelig noget jeg ønsker.

    Skriv kommentar