Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix datostempler ‘Maniac’ med Emma Stone og Jonah Hill

Netflix datostempler ‘Maniac’ med Emma Stone og Jonah Hill

30/07/2018 | Flixfilm

Netflix kan i dag afsløre, at deres mørke komedieserie ‘Maniac’ med Emma Stone (‘Birdman’, ‘Superbad’) og Jonah Hill (‘The Wolf of Wall Street’, ‘Superbad’) får premiere på streamingtjenesten den 21. september.

Det oplyser Netflix til Flixfilm, som samtidig har frigivet en teaser, der kan ses nederst i artiklen.

Oscar-vinderen Sally Field fra blandt andet ‘Forrest Gump’ og ‘Lincoln’, samt Justin Theroux (‘American Psycho’, ‘Mulholland Drive’) medvirker også i serien, som instrueres af Cary Fukunaga (‘True Detective’, ‘Beasts of No Nation’).

‘Maniac’ der er baseret på en norsk serie fra 2015, handler om to indsatte på et psykiatrisk hospital, som lever et fantasifuldt og spændende liv med eventyr og romantik – i deres hoveder. De bliver dog tilbud i at deltage i et nyt medicinsk forsøg, som gerne skulle sende dem på rette spor. Doktoren hævder nemlig, at hans piller kan reparere alt i hjernen, hvad end der er tale om hjertesorg eller sindssygdom, men forsøget går alt andet en problemfrit.

LÆS OGSÅ   Fjerde og sidste sæson af 'Manifest' får premieredato

Artiklen fortsætter under annoncen

Den originale norske serie er i øvrigt tilgængelig på Netflix Danmark, hvor alle afsnit kan ses. Find den her: Maniac.

Den amerikanske udgave af ‘Maniac’ er en “limited” serie på 10 episoder, hvilket umiddelbart betyder at uanset hvor populær serien bliver skal man ikke forvente sig flere episoder.

‘Maniac’ kan ses på Netflix Danmark fra den 21. september 2018.Skriv kommentar