Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix deler første billeder af Claes Bang som Dracula

Netflix deler første billeder af Claes Bang som Dracula

04/07/2019 | Flixfilm

dracula claes bang netflixI 2018 kunne Netflix afsløre, at de havde hyret skaberne af den populære ‘Sherlock’-serie med Benedict Cumberbatch og Martin Freeman til at lave en ny vampyr-serie om den berygtede blodsluger Dracula.

Efterfølgende blev det annonceret, at den danske skuespiller Claes Bang (‘The Girl in the Spider’s Web’, ‘The Affair’, ‘Borgen’) skulle indtage rollen som Dracula i Steven Moffat og Mark Gatiss’ – skaberne af ‘Sherlock’ – spritnye miniserie inspireret af Bram Stoker’s klassiske Dracula-novelle.

Nu kan Netflix så endelig afsløre de første billeder fra serien, som viser Claes Bang i rollen som den blodtørstige Dracula.

Se billederne længere nede i artiklen.

Serien, som også får navnet ‘Dracula’ bliver på i alt 3 episoder med en varighed på hver 90 minutter og laves i samarbejde med BBC, der vil vise serien i England, mens den får premiere på Netflix i resten af verden – inklusiv Danmark.

LÆS OGSÅ:   Se trailer til sidste sæson af 'Young Royals'

Artiklen fortsætter under annoncen

Handlingen reintroduceree Dracula, vampyren der gjorde ondskab sexet, som vil tage sit udgangspunkt i Transylvania i 1897 hvor greven planlægger, at slukke tørsten i det viktorianske Londen.

Foruden Claes Bang medvirker også Lyndsey Marshal, Chanel Cresswell, Matthew Beard, Lydia West, Paul Brennen, Sarah Niles, Sofia Oxenham, John McCrea, Phil Dunster m.fl. i serien.

‘Dracula’ er skrevet og skabt af Steven Moffat og Mark Gatiss, mens den instrueres af Jonny Campbell (‘Westworld’), Damon Thomas (‘Killing Eve’) og Paul McGuigan (‘Lucky Number Slevin ‘).

Det forventes at ‘Dracula’ får premiere på Netflix Danmark i begyndelsen af 2020.

dracula claes bang netflix 2

dracula claes bang netflix danmark
Skriv kommentar