Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix: Derfor valgte vi Adam Sandler

Netflix: Derfor valgte vi Adam Sandler

05/10/2014 | Flixfilm

adam sandler netflix nye filmForleden offentliggjorde Netflix et nyt samarbejde med den amerikanske komiker Adam Sandler, hvilket indebære at den populære skuespiller skal lave fire helt nye film, som udelukkende vil kunne ses på streamingtjenesten Netflix.

Siden offentliggørelsen har flere medier og Netflix-medlemmer dog stillet spørgsmål til valget af Adam Sandler, da skuespilleren ikke har haft mange nævneværdige biografsucceser de seneste år og derfor løfter Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix, nu sløret for den opsigtsvækkende beslutning.

– Adam Sandler har bred global appeal. Selv film, som ikke klarede sig godt i biografen bliver set flittigt på filmtjenesten. Det der gør Adams film unikke er at de bliver populære over hele verden, selv i Sydamerika, udtaler Ted Sarandos til The Hollywood Reporter og tilføjer, at Netflix-medlemmer ser Adam Sandlers film igen og igen.

Der er ikke afsløret nogle information omkring de kommende film fra Adam Sandler, men det forventes at det bliver komedier. Skuespilleren har dog fået frihed til at lave hvad han vil og derfor kan han godt dukke op i mere seriøse roller.

LÆS OGSÅ:   Disse film og serier skal du se i juni

– Vi har et hold, der udvikler de nye film sammen med Adam, fortæller Ted Sanrandos og pointere at de nye film vil have samme budget og bredde som Adam Sandlers tidligere biograffilm.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det forventes at Adam Sandlers første film er klar på Netflix i løbet af 2015 og der efterfølgende udgives en ny hvert år. Aftalen lyder oprindeligt på fire film, men der er mulighed for at udvide den med flere film afhængigt af succes og modtagelse.

Der vil i mellemtiden stadig dukke nye film med Adam Sandler op i biograferne, da skuespilleren er kontraktligt bundet til at medvirke i efterfølgere til nogle af hans tidligere film.
Skriv kommentar