Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix diskuterer film og serier i ny podcast

Netflix diskuterer film og serier i ny podcast

24/04/2018 | Flixfilm

Selvom podcasts efterhånden har eksisteret i mange år bliver det digitale “radio-medie” ved med at tiltrække nye lyttere i takt med at flere og flere programmer lanceres.

Streamingtjenesten Netflix har nu også fået øje på udviklingen og lancerer således deres egen podcast med navnet; ‘You Can’t Make This Up’.

I hver episoder af podcasten vil et panel bestående af journalister, filmskabere, produktionsledere, komikere mv. diskutere bestemte Netflix-produktioner, som indbyder til dybere analyse.

Lyttere kan endvidere forvente anekdoter fra menneskerne bag programmerne og reaktioner fra seerne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Et af de kommende podcast-programmer vil omhandle Netflix-dokumentaren ‘Wild Wild Country‘, som fik premiere på streamingtjenesten den 16. marts, og som fortæller historien om en vanvittig sex-kult i USA. Herudover vil også der også bliver snakket om den kommende ‘Evil Genius’, hvor en pizzamand røver en bank mens han har en bombe tapet fast til halsen – en historie som blot bliver mere utrolig.

LÆS OGSÅ   Netflix overvejer 'Stranger Things'-spinoffs

Første program af ‘You Can’t Make This Up’ har endnu ikke haft premiere, men det skulle gerne blive tilængelig senere på ugen. Der er ingen oplysninger om hvor ofte der vil udkomme nye afsnit.

Podcasten ‘You Can’t Make This Up’ kan findes på iTunes; Link.    Skriv kommentar