Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix: “Disney og Apple vil kun give beskeden modvind”

Netflix: “Disney og Apple vil kun give beskeden modvind”

18/10/2019 | Flixfilm

netflix apple disney danmarkForleden kunne streamingtjenesten Netflix afsløre endnu et imponerende kvartalsregnskab, der bød på hele 6,8 millioner nye abonnenter i løbet af de seneste tre måneder.

Netflix har nu i alt 158,3 millioner medlemmer over hele verden.

Det seneste regnskab er også det sidste inden at Apple og Disney lancerer deres konkurrerende streamingtjenester, Apple TV+ og Disney+, som vil tage kampen op mod Netflix verdensomspændende dominans.

Netflix tager dog den kommende konkurrence med vanlig ophøjet ro.

“Lanceringen af disse nye tjenester (Disney+, Apple TV+, HBO Max og Peacock, red.) vil være støjende. Det kan være vi oplever, at vores vækst kommer i beskeden modvind på kort sigt, men på lang sigt forventer vi dog, at vi fortsætter med at vokse pænt i betragtning af styrken i vores service og de store markedsmuligheder”, skriver Netflix i deres kvartalsregnskab.

LÆS OGSÅ:   Den danske komedie 'Højst besynderlige typer' lander snart på Netflix

Artiklen fortsætter under annoncen

Streamingtjenesten fortsætter; “Mens de nye konkurrenter har nogle gode titler (især ældre titler), har de ikke samme variation, mangfoldighed og kvalitet set i lyset af alle de nye film og serier vi producerer over hele verden.”

Netflix forventer dermed ikke at Disney+ og Apple TV+ vil gøre det store væsen af sig, og fastslår samtidig at alle streamingtjenesterne kæmper på et relativt lille markedsområde hvor den helt store konkurrent er flow-tv, som stadig er der de fleste finder deres underholdning.
1 kommentar til Netflix: “Disney og Apple vil kun give beskeden modvind”

  1. Stig - kl. 16:15, 19-10-2019:

    Tror nu nok specielt Disney+ kommer til at give noget mere modvind end Netflix regner med.

    Med en annonceret månedspris på 59 kr, er jeg ihvertfald slet ikke i tvivl om, at jeg vil give Disney+ en chance og skrotte Netflix.

Skriv kommentar