Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix dominerer Golden Globe 2021

Netflix dominerer Golden Globe 2021

04/02/2021 | Flixfilm

netflix golden globe 2021Forleden blev de prestigefyldte nomineringer til Golden Globe 2021 offentliggjort.

Mens vi i Danmark kunne være begejstret over at Thomas Vinterbergs ‘Druk’ er blandt de nominerede for årets bedste udenlandske film, så havde streamingtjenesten Netflix en helt del mere at glæde sig over.

Netflix er nemlig nomineret i alt 42 gange fordelt blandt film og serier. Det er ny rekord.

I filmkategorierne løb David Finchers ‘Mank‘ og Aaron Sorkins ‘The Trial of the Chicago 7‘ med mest opmærksomhed, mens serierne ‘The Crown‘ og ‘Ozark‘ fik flest nomineringer blandt de nominerede serier.

Med til historien om de rekordmange nomineringer hører naturligvis, at den verdensomspændende corona-pandemi har tvunget mange selskaber til at udskyde deres film, da biograferne har haft mere eller mindre lukket hele året. Det har sat Netflix i en fordelagtig position hvor streamingtjenesten uhindret har haft mulighed for at sende nye film på markedet uden den store kamp om opmærksomhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mens tidligere nævnte titler er med i kapløbet om at være henholdsvis årets bedste film og serier, så er det også værd at bemærke, at Netflix-animationen ‘Over the Moon‘ nomineres til årets bedste animationsfilm, ‘The Queen’s Gambit‘ og ‘Unorthodox‘ kæmper mod hinanden som årets bedste miniserie, samt at nu afdøde Chadwick Boseman løber med en nominering som årets bedste skuespiller for sin rolle i ‘Ma Rainey’s Black Bottom‘.

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' får flere afsnit og afslutning

Foruden ovenstående har følgende Netflix-titler også opnået nomineringer; ‘The Prom‘, ‘Hillbilly Elegy‘, ‘The Midnight Sky‘, ‘Pieces Of A Woman‘, ‘Ratched‘ og ‘Emily In Paris‘.

Vinderne af Golden Globe 2021 afsløres den 28 februar.
Skriv kommentar