Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix downloader automatisk det du ikke vidste, du ville se

Netflix downloader automatisk det du ikke vidste, du ville se

23/02/2021 | Flixfilm

netflix downloads for youDet er snart tre år siden, at streamingtjenesten Netflix introducerede ‘Smart Downloads‘, som automatisk sletter og downloader næste afsnit i rækken af den yndlingsserie.

Perfekt til når man var på farten uden internetforbindelse og ikke lige havde husket selv at downloade det seneste afsnit af en given serie, samt få ryddet op i allerede sete afsnit.

Nu er Netflix klar til at gøre deres download-funktion endnu smartere.

Det sker med ‘Downloads for You’, der automatisk downloader film og serier, som du ikke vidste, du ville se, men som Netflix’ algoritme har fundet frem til baseret på din smag.

Hvis man f.eks. ofte binge-watcher stand-up comedy, så kan man med garanti forvente at finde en masse lignende shows på sin mobile enhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dermed vil der altid være noget nyt at kaste sig over når man mangler offline-underholdning på farten.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 46 – 2023)

‘Downloads for You’ er på nuværende tidspunkt kun tilgængeligt for Andriod-brugere, men funktionen bliver lanceret til iOS snarest.

Netflix er bevidst om at dataforbruget kan løbe løbsk med den nye funktion og derfor skal man selv aktivere og fastsætte et loft med hvor meget data man vil benytte til film og serier. Men jo flere lageringsplads man vælger, jo mere underholdning vil man have at vælge i mellem.

Der kan vælges mellem 1GB, 3G eller 5GB, og indstillingen aktiveres under ‘Downloads’-menuen.

EnglishDownloads
Skriv kommentar