Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix droppede 21 serier i 2021

Netflix droppede 21 serier i 2021

12/12/2021 | Flixfilm

Netflix droppede 21 serier i 2021

Streamingtjenesten Netflix har hvert år premiere på hundredvis af film og serier, men selv med et højt budget og kendte skuespillere, så er det ikke alle titler, som bliver et hit hos Netflix-medlemmerne.

Derfor er streamingtjenesten nogengange nødsaget til at lukke serier tidligere end det var planlagt.

Det er tilfældet for de 21 serier, som du kan finde her i artiklen. Alle blev droppet af Netflix i løbet af 2021.

Årsagen til at serierne droppes er forskellige, men det er oftest p.g.a. lave seertal i forhold til investeringen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Blandt de serier som vi kommer til at savne mest er den episke superhelte-serie ‘Jupiter’s Legacy’ (billedet), som trods et skyhøjt budget fik kniven tidligere på året. Filmatiseringen af ‘Cowboy Bebop’ blev også droppet efter blot tre uger, da de enorme forventninger til serien ikke blev indfriet.

Her kan du se alle Netflix-serier, som blev droppet i 2021:

blackAF

#blackAF

Kenya Barris og hans familie håndterer forhold, race og kultur, mens de forsøger at leve med deres nye succes i denne komedieserie.

Artiklen fortsætter under annoncen

Se #blackAF på Netflix.

bonding

Bonding

En studerende i New York arbejder som dominatrix om natten og hyrer sin bedste ven fra gymnasiet som hjælper.

Se Bonding på Netflix.

Castlevania

Castlevania

En vampyrjæger kæmper for at redde en by fra en hær af monstre, der kontrolleres af Dracula selv. Inspireret af de klassiske videospil.

Se Castlevania på Netflix.

Country Comfort

Country Comfort

Efter at have floppet begynder en håbefuld countrysanger et nyt liv som barnepige for en flot enkemand og hans fem charmerende børn.

Se Country Comfort på Netflix.

Cowboy Bebop

Cowboy Bebop

Dusørjægerne Spike, Jet og Faye har masser af stil, men nul kontanter, og nu leder de efter jobs overalt i solsystemet. Men kan de løbe fra Spikes fortid?

Se Cowboy Bebop på Netflix.

Cursed

Cursed

Bevæbnet med mystiske kræfter og et legendarisk sværd slutter den unge oprører Nimue sig til den charmerende lejesoldat Arthur på en mission for at redde sit folk.

Se Cursed på Netflix.

Stop Embarrassing Me

Dad, Stop Embarrassing Me

En enlig far og ejer af et kosmetikmærke lærer nye ting om forældrerollen, da hans viljestærke teenagedatter flytter ind.

Se Dad, Stop Embarrassing Me på Netflix.

Dash Lily

Dash & Lily

Modsætninger tiltrækkes i julen, da den kyniske Dash og glade Lily udveksler beskeder og udfordringer i en rød notesbog, som de sender frem og tilbage i New York.

Se Dash & Lily på Netflix.

Grand Army

Grand Army

Fem elever på den største offentlige high school i Brooklyn kaster sig ud i et kaotisk liv, hvor de kæmper for succes, overlevelse, frigørelse og for at erobre fremtiden.

Se Grand Army på Netflix.

Hit Run

Hit & Run

En mand leder efter sandheden om sin hustrus død, men bliver fanget i et farligt net af hemmeligheder og intriger, der strækker sig fra New York til Tel Aviv.

Se Hit & Run på Netflix.

Jupiters Legacy

Jupiter’s Legacy

De er den første generation af superhelte. Men spændingerne stiger, da de giver stafetten videre til deres børn – og de gamle regler ikke længere gælder.

Se Jupiter’s Legacy på Netflix.

La Revolution

La Révolution

I en nytænkt udgave af historiens gang plages 1700-tallets Frankrig af en mystisk sygdom, der kulminerer i et brutalt opgør mellem oprørerne og aristokratiet.

Se La Révolution på Netflix.

Monarca

Monarca

Efter 20 år vender Ana María hjem til Mexico for at overtage kontrollen med familiens tequilaimperium, der er ved at drukne i korruption og hemmeligheder.

Se Monarca på Netflix.

Iglesias

Mr. Iglesias

Den hylemorsomme high school-lærer Gabriel Iglesias forsøger at gøre en forskel for nogle kvikke, men dovne, elever på sin egen gamle skole.

Se Mr. Iglesias på Netflix.

AAAABUmhArIhZw5qX52imuATBzviM8PaOX pb6kH0D7YGBoPGrk7m9f10nsWH532NBkgZ6elJNonOTvMDGyqj05YH39P5KTM1XdFIA

On My Block

I et hårdt kvarter i storbyen Los Angeles kommer et livslangt venskab mellem fire kloge, sjove og kvikke teenagere på prøve, da de starter i high school.

Se On My Block på Netflix.

Special

Special

En ung, homoseksuel mand med cerebral parese bryder ud fra sin isolerede eksistens i håbet om endelig at finde det liv, han ønsker sig.

Se Special på Netflix.

The Crew

The Crew

Livet på værkstedet tager en skarp drejning for en NASCAR-teamleder og hans sammentømrede racerhold, da en ny chef kommer til og vender op og ned på alting.

Se The Crew på Netflix.

The Duchess

The Duchess

Katherine er en enlig mor, som bakser med sin karriere, sin præteenagedatter, sit forhold til kæresten – og som overvejer at blive gravid med sin eks.

Se The Duchess på Netflix.

The Irregulars

The Irregulars

Et hold udskud undersøger en række overnaturlige forbrydelser i det victorianske London for dr. Watson og hans hemmelighedsfulde makker: Sherlock Holmes.

Se The Irregulars på Netflix.

Zero

Zero

En genert teenager, der kan gøre sig usynlig, må tilsidesætte sine egne kunstnerdrømme og få styr på sin evne for at hjælpe med at forsvare sit kvarter.

Se Zero på Netflix.

Zero chill

Zero Chill

Den talentfulde unge kunstskøjteløber Kayla må slippe alt, da hendes familie flytter for at følge hendes tvillingebror Mac, som skal gå på en prestigefyldt ishockeyskole.

Se Zero Chill på Netflix.

Bemærk at Netflix-serierne stadig kan streames på streamingtjenesten i mange år frem selvom at de nu er blevet droppet og at der ikke kommer flere afsnit.

Hvilken Netflix-serie kommer du til at savne mest? Skriv titlerne nederst i kommentarfeltet.
3 kommentarer til Netflix droppede 21 serier i 2021

  1. Michelle - kl. 15:27, 12-12-2021:

    Vil helt klare mangle fortsættelsen på country comfort, dash & lilly og zero chill. Virkelig ringe man ikke kan få en slutning med, håber de fortryder og laver det alligevel på et tidspunkt..

  2. keld - kl. 19:48, 13-12-2021:

    jeg syntes det er fedt de slutter det er lorte serier

  3. Lise - kl. 17:16, 02-01-2022:

    Jeg vil savne: How I met your mother

Skriv kommentar