Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix droppede 31 serier i 2020

Netflix droppede 31 serier i 2020

13/12/2020 | Flixfilm

serier droppet netflix 2020Utallige originale Netflix-serier har hvert år eksklusiv premiere på streamingtjenesten Netflix.

Men ikke alle lever op til forventningerne og får derfor kniven og lægges i graven for at give plads til nye serier.

I denne artikel har vi samlet alle 31 Netflix-serier, som er blevet droppet af streamingtjenesten i løbet af 2020.

Blandt de mest bemærkelsesværdige serie-aflysinger i 2020 finder man hit-serierne ‘Altered Carbon, ‘Ozark’, ‘The Dark Crystal’, ‘Messiah’, ‘Mindhunter’ og ’Chilling Adventures of Sabrina’. Nogle af serierne er allerede stoppet, mens andre har premiere på de sidste afsnit i 2021.

Her kan du se alle Netflix-serier, som fik kniven i 2020;

AJ and the Queen

AJ and the Queen

På sin rejse tværs over landet i en nedslidt autocamper får dragqueenen Ruby Red en usandsynlig rejsekammerat i form af AJ – en rapkæftet 10-årig pige.

Se AJ and the Queen på Netflix.

Alexa Katie

Alexa & Katie

Alexa kæmper mod kræften. Men med sin bedste ven Katie ved sin side begynder hun også på high school – og er klar til hvad som helst.

Se Alexa & Katie på Netflix.

Altered Carbon

Altered Carbon

Efter 250 år på is vender en fange tilbage til livet i en ny krop med kun en enkelt chance for at genvinde sin frihed: ved at løse en gådefuld mordsag.

Se Altered Carbon på Netflix.

Ashley Garcia

Ashley Garcia: Genius in Love

Den 15-årige Ashley Garcia udforsker det store ukendte teenageliv, da hun flytter til den anden ende af landet for at satse på en karriere inden for robotteknologi.

Se Ashley Garcia: Genius in Love på Netflix.

Astronomy Club

Astronomy Club: The Sketch Show

Unikke, individuelle perspektiver smelter sammen til en fælles stemme, når sketch og comedy-gruppen Astronomy Club leverer sin særlige, intelligente og absurde humor.

Se Astronomy Club: The Sketch Show på Netflix.

Away

Away

Emma Green efterlader mand og datter på Jorden, da hun bliver leder af en international besætning af astronauter, som drager ud på en farlig 3-årig mission til Mars.

Til trods for at ‘Away’ har den dobbelte Oscar-vinder Hilary Swank i hovedrollen kunne den ikke leve op til forventningerne.

Se Away på Netflix.

Chilling Adventures of Sabrina

Chilling Adventures of Sabrina

Der bydes både på magi og spilopper, når Sabrina, halvt menneske og halvt heks, begår sig i to verdener: et menneskeligt teenageliv og familiearven, Nattens Kirke.

De sidste afsnit af serien får premiere i slutningen af december.

Se Chilling Adventures of Sabrina på Netflix.

F is for Family

F is for Family

Oplev familien Murphy tilbage i 1970’erne – dengang børn passede sig selv, øllet flød i stride strømme, og tv’et var en mands kæreste eje.

Femte og sidste sæson kommer i 2021.

Se F is for Family på Netflix.

Hoops

Hoops

En rapkæftet high school-basketballtræner er sikker på, at han kan være med blandt de bedste, hvis bare han kan få sit elendige hold på fode. Held og lykke med projektet!

Se Hoops på Netflix.

I Am Not Okay With This

I Am Not Okay With This

Syd tager livtag med skole, familie og en ugengældt forelskelse i sin bedste ven – og prøver at vænne sig til sine nye superkræfter.

Der skulle været kommet flere afsnit af serien, men det satte covid-19 en stopper for.

Se I Am Not Okay With This på Netflix.

Insatiable

Insatiable

En mobbet teenager bruger skønhedskonkurrencer som en måde at få hævn på. Hun får hjælp af en vanæret coach, der snart indser, at han er ude, hvor han ikke kan bunde.

Se Insatiable på Netflix.

Marianne

Marianne

Da en kendt gyserforfatter vender tilbage til sin hjemby, finder hun ud af, at den onde ånd, der plager hendes drømme, nu skaber kaos i den virkelige verden.

Se Marianne på Netflix.

Merry Happy Whatever

Merry Happy Whatever

En fattig L.A.-musiker prøver at indynde sig hos sin nye kærestes gnavne far og sære, sammentømrede søskende på et ti dages julebesøg i Philadelphia.

Se Merry Happy Whatever på Netflix.

Messiah

Messiah

En forsigtig CIA-agent undersøger en karismatisk mand, der starter en spirituel bevægelse og skaber politisk uro. Hvem er han egentlig? Og hvad er det, han vil?

Se Messiah på Netflix.

Mindhunter

Mindhunter

I slutningen af 1970’erne udbreder to FBI-agenter kriminologien ved at fordybe sig i psykologien bag mord og kommer ubehageligt tæt på alt for ægte monstre.

Instruktør David Fincher bekræftede tidligere på året, at serien er sat på evig pause og man ikke skal forvente at der kommer flere episoder.

Se Mindhunter på Netflix.

Mortel

Mortel

Efter at have indgået en aftale med et overnaturligt væsen får to teenagere ekstraordinære kræfter og går sammen om at opklare et mord.

Se Mortel på Netflix.

Next in Fashion

Next In Fashion

Talentfulde designere fra hele verden konkurrerer om 250.000 dollars og chancen for at blive det næste store hit i modebranchen.

Se Next In Fashion på Netflix.

October Faction

October Faction

Familiedramaet bliver direkte uhyrligt, når forældrene Fred og Deloris jager det overnaturlige, og tvillingerne Viv og Geoff har deres egne sære hemmeligheder.

Se October Faction på Netflix.

Osmosis

Osmosis

I nær fremtid i Paris præsenterer to kloge søskende et højteknologisk implantat, der er beregnet til at parre soulmates. Men betatesten giver uvelkomne overraskelser.

Se Osmosis på Netflix.

Ozark

Ozark

En økonomirådgiver flytter sin familie fra Chicago til Ozark i Missouri, hvor han skal hvidvaske 500 millioner dollars på fem år for at tilfredsstille en narkobaron.

Fjerde og sidste sæson får premiere i 2021.

Se Ozark på Netflix.

Patriot Act with Hasan Minaj

Patriot Act with Hasan Minhaj

Hver søndag giver Hasan Minhaj et skarpt og nuanceret blik på globale nyheder, politik og kultur i sin enestående comedyserie.

Der er blevet lavet i alt 39 afsnit siden premieren 28. oktober 2018.

Se Patriot Act with Hasan Minhaj på Netflix.

Soundtrack

Soundtrack

Kærlighed, tab og livsændrende held smelter sammen i dette musikalske drama om to hårdt prøvede kunstnere, der lever livet for fulde gardiner i Los Angeles.

Se Soundtrack på Netflix.

Spinning Out

Spinning Out

En kunstskøjteløber, der håber på at komme til OL, kæmper med at balancere kærlighed, familie og et sårbart sind, da hendes vinderdrømme pludselig bliver sat på pause.

Se Spinning Out på Netflix.

Teenage Bounty Hunters

Teenage Bounty Hunters

Tvillingesøstrene Sterling og Blair forsøger at kombinere teenagelivet på en elitær high school i Sydstaterne med en overraskende, ny karriere som de sejeste dusørjægere.

Se Teenage Bounty Hunters på Netflix.

The Big Show Show 1

The Big Show Show

Den tidligere WWE-bryder The Big Show har forladt ringen og er klar til en endnu større udfordring – at opfostre sine tre døtre sammen med sin kone i Florida.

Se The Big Show Show på Netflix.

The Dark Crystal

The Dark Crystal: Age of Resistance

Mens magtsyge overlords dræner planeten Thra for liv, går en gruppe modige gelflinger sammen i kampen for at redde deres klode og bekæmpe mørket.

Se The Dark Crystal: Age of Resistance på Netflix.

The Kominsky Method

The Kominsky Method

Skuespilcoachen Sandy Kominsky og hans bedste ven Norman Newlander holder humøret højt, mens de navigerer gennem fordelene og ulemperne ved at blive gammel.

Michael Douglas vender tilbage i en tredje og sidste sæson i 2021, som dog blive uden Alan Arkin.

Se The Kominsky Method på Netflix.

The Order

The Order

I forsøget på at hævne sin mors død bliver en collegestuderende medlem af en hemmelig orden og havner midt i en krig mellem varulve og udøvere af mørk magi.

Se The Order på Netflix.

The Society

The Society

Da alle andre på mystisk vis forsvinder fra deres rige by, må teenagerne i West Ham skabe deres eget samfund for at overleve.

Serien var oprindelig blevet fornyet, men det satte corona en stopper for.

Se The Society på Netflix.

Turn Up Charlie

Turn Up Charlie

En nedslået DJ planlægger at genopbygge sin musikalske karriere, samtidig med at han arbejder som barnepige for sin berømte bedste vens vilde 11-årige datter.

Se Turn Up Charlie på Netflix.

V Wars

V Wars

En sygdom, der spredes hurtigt, og som forvandler ofrene til blodsugende vampyrer, sætter to bedstevenner op mod hinanden i en kamp om menneskehedens fremtid.

Se V Wars på Netflix.

Bemærk at Netflix-serierne stadig kan streames på streamingtjenesten i mange år frem selvom at de nu er blevet droppet og at der ikke kommer flere afsnit.

Hvilken Netflix-serie kommer du til at savne mest? Skriv titlerne nederst i kommentarfeltet.13 kommentarer til Netflix droppede 31 serier i 2020

 1. Carsten Gottlieb Dam - kl. 15:53, 13-12-2020:

  Chilling Adventures of Sabrina eneste droppet serie jeg fulgte med i.

 2. Morgen - kl. 13:58, 14-12-2020:

  Mindhunters
  Ozark

 3. Tina Johansson - kl. 14:53, 14-12-2020:

  Away og V Wars – hader når serier ikke får en slutning 🙁 4. Spinning out - kl. 16:31, 14-12-2020:

  Jeg havde håbet på en sæson mere af spinning out, der var et klart oplæg til en 2’er
  Øv

 5. Stephan - kl. 00:23, 15-12-2020:

  The Kominsky Method + Mindhunter

 6. Helle - kl. 17:38, 16-12-2020:

  Ashley Garcia, Sabrina, mindhunter, spinning out og V Wars havde jeg virkelig glædet mig til at se nogle flere afsnit af.

 7. Camilla - kl. 04:24, 17-12-2020:

  The Society, havde jeg virkelig glædet mig til sæson 2 af. Det er noget, som man ikke har set før, og jeg kunne virkelig ikke tænke mig til, hvad der kunne være sket. Jeg var derfor rigtig spændt på at finde ud af det. Så det er en nedslående nyhed, at den ikke kommer igen. ?

 8. Søren Claudi - kl. 11:04, 01-01-2021:

  INGEN, har ikke set en eneste af dem.

 9. Jesper - kl. 14:32, 01-01-2021:

  Alexa & Katie, Ashley Garcia, Merry Happy Whatever, The Big Show Show,

 10. Ditte Bruun petersen - kl. 22:09, 02-01-2021:

  The order
  Det er virkelig trist . Virkelig god serie . Har set det meste og syntes de serier mangler.

 11. Betina - kl. 21:22, 04-01-2021:

  Spinning out og V Wars

 12. Christian - kl. 23:40, 04-01-2021:

  Mindhunter
  Ozark
  Og
  Kominsky

  Håber de sidste to får noget der ligner en afslutning, Arkin vil ganske givet være savnet.

  Mindhunter var da lanceret som et stort slagskib så super skuffende at de bare lader den drukne ?

 13. Dorota - kl. 19:38, 20-01-2021:

  Øv Mindhunter har jeg glædet mig den var suværene
  Ozark glæder mig til
  Venter utålmodig på Better Call Saul??

  Sæt nu skub i den Netflix vi er sat i dvale alle sammen og den eneste glæde for flertal af os er at se moove
  Vi betaler jer for den,!
  ??

Skriv kommentar