Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix dropper advokatdrama og sci-fi-serie

Netflix dropper advokatdrama og sci-fi-serie

09/11/2022 | Flixfilm
‘The Imperfects’ har fået kniven

Netflix har konstant premiere på så mange ny tv-serier, at sandsynligheden for at alle bliver store streaminghits er meget lille.

Derfor er streamingtjenesten fra tid til anden også nødsaget til at lukke og slukke nogle af deres serier.

Turen er nu kommet til advokatdramaet ‘Partner Track’ og sci-fi-serien ‘The Imperfects’.

Det bekræfter Netflix i en meddelelse.

Begge serier er blevet droppet efter blot en enkelt sæson, som underpræsterede hurtigt efter premieren. Til trods for at begge serier landede en plads på Netflix’ top 10, så faldt de begge ud af listen kort efter.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Imperfects’, som havde premiere den 9. september, følger Abbi, Tilda og Juan, som efter at have deltaget i et eksperiment, der giver dem forfærdelige bivirkninger, beslutter sig for at gå sammen om at finde den ansvarlige videnskabsmand – og en kur.

Første sæson er på 10 episoder og har blandt andet Italia Ricci (‘Designated Survivor’) på rollelisten.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 47 – 2023)

Advokatdramaet ‘Partner Track’ handler om Ingrid Yun (Arden Cho), der kæmper for at blive partner i et førende advokatfirma i New York – og bevare sine principper – mens hun bakser med romantik, venner og familiens forventninger.

Forventningen var at ‘Partner Track’ vil blive en større succes for streamingtjenesten og derfor sluttede første sæson, som havde premiere den 26. august, også med en stor cliffhanger, der desværre nu forbliver ubesvaret.

Selvom der ikke kommer flere afsnit af ‘Partner Track’ og sci-fi-serien ‘The Imperfects’ vil det fortsat være muligt at streame serierne på Netflix.

Se ‘Partner Track‘ og ‘The Imperfects‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar