Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix dropper ‘Archive 81’

Netflix dropper ‘Archive 81’

05/04/2022 | Flixfilm

Archive81 Season1 Episode4 00 53 04 19R

Den overnaturlige amerikanske horror-serie ‘Archive 81’, som havde premiere på Netflix den 14. januar, er blevet lukket og slukket!

Det bekræfter streamingtjenesten til diverse medier.

Det kommer som en større overraskelse at serien efter blot en enkelt sæson er blevet droppet da den i premiereugen strøg helt til tops i USA som den mest streamede titel. Flere end 128 millioner timer blev ‘Archive 81’ streamet de første par uger.

Artiklen fortsætter under annoncen

I ‘Archive 81’ får en arkivar til opgave at restaurere nogle beskadigede videobånd fra 1994 og bliver trukket ind i et mysterie, der involverer den forsvundne instruktør og en dæmonisk sekt.

Serien har Mamoudou Athie og Dina Shihabi i hovedrollerne, men til trods for at personerne i front ikke er de mest kendte, så var der flere prominente navne bag kameraet.

LÆS OGSÅ   'Copenhagen Cowboy' får premieredato og trailer

‘Archive 81’ er instrueret af Rebecca Thomas, der også har stået bag flere ‘Stranger Things’-episoder, mens producentholdet blandt andet inkluderer James Wan, som har skabt ‘Saw’ og ‘Insidious’ og ‘The Conjuring’ universet.

Man må formode, at Netflix havde enorme forventningerne til seertallene, da en førsteplads tilsyneladende ikke var nok. Prisen for ‘Archive 81’ har angiveligt været for høj i forhold til opmærksomheden.

Se første og eneste sæson af ‘Archive 81‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar