Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix dropper ‘Daredevil’

Netflix dropper ‘Daredevil’

30/11/2018 | Flixfilm

daredevil aflyst droppet netflixStreamingtjenesten Netflix har netop annonceret, at superhelten ‘Daredevil’ ikke vender tilbage med en fjerde sæson.

Det er tredje Marvel-serie, som Netflix har aflyst i løbet af få måneder. De andre er ‘Iron Fist’ og ‘Luke Cage’.

Det er dermed kun serierne ‘Jessica Jones’ og ‘The Punisher’, som er tilbage i folden hos den verdensomspændende.

Mens ‘Iron Fist’ og ‘Luke Cage’ blev definitivt droppet, så lyder det på udtalelser fra Netflix, at ‘Daredevil’ muligvis vil fortsætte et andet sted. Det oplagte valg vil være på Disneys kommende streamingtjeneste kaldet Disney+. Det er nemlig Disney, som ejer Marvel.

Aflysningen af ‘Daredevil’ kommer som lidt af en overraskelse, da både anmeldere og fans var enige om at den maskerede hævner havde fået en oprejsning med tredje sæson, hvor superskurken Kingpin / Wilson Fisk var vendt tilbage til Hells Kitchen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Flixfilm anmeldte også ‘Dardevil’ sæson 3 og var begejstret; “Tredje ombæring med Hells Kitchen´s hævner tegner sig til at blive seriens måske bedste og mest dystre. Efter en pause på to år, har forfatterne, skuespillerne og instruktørerne genfundet de lovende takter, som startede serien.”

LÆS OGSÅ:   '3 Body Problem' slutter efter sæson 3

Vi kvitterede med 5 stjerner og hele anmeldelsen kan læses her: Daredevil anmeldelse.

Daredevil handler om Matt Murdock, der mister synet som barn, og derfor forstærkes hans øvrige sanser. Matt Murdoc lever af at bekæmpe kriminalitet i som advokat om dagen og som superhelten “Daredevil” om aftenen i Hell’s Kitchen i New York City.

Netflix oplyser, at de eksisterende tre sæson af ‘Daredevil’ vil være tilgængelige på streamingtjenesten “i flere år”, og man skal dermed ikke frygte at de forsvinder lige om lidt.

Se ‘Daredevil’ på Netflix Danmark.
3 kommentarer til Netflix dropper ‘Daredevil’

 1. thomas - kl. 00:35, 01-12-2018:

  ærgeligt…………………
  men tror desværre også kun det er et spørgsmål om tid før det samme sker får jessica jones og punisher…….desværre, men håber de får en fremtid hos marvels andre tjenester .

 2. Claus - kl. 20:40, 01-12-2018:

  På trods af blowback på tværs af flere franchises bliver Disney ved med at prøve at tvinge deres politiske agenda ned i halsen på fansne. Resultatet er at franchisen lukker.

 3. Mikael - kl. 12:04, 03-12-2018:

  Mange Tak.
  Det var også på tide.

  Så kan vi håbe på Disney kan starte forfra med nogle gode skuespillere lidt fantasi og en ordentlig historie.

Skriv kommentar