Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix dropper ‘Fate: The Winx Saga’

Netflix dropper ‘Fate: The Winx Saga’

01/11/2022 | Flixfilm

Netflix har besluttet at lukke og slukke ungdomsserien ‘Fate: The Winx Saga’ efter to sæsoner.

Det bekræfter streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

Det er sandsynligvis et hårdt slag for Netflix at droppe serien allerede nu, da man helt tilbage i 2018 kunne afsløre projektet som en ambitiøs filmatisering af animationsserien ‘Winx Club’.

Første sæson af ‘Fate: The Winx Saga’ klarede sig da også godt – i hvert fald nok til at streamingtjenesten var villige til at gå videre med en sæson 2 – men den store popularitet hos den yngre målgruppe var åbenbart ikke nok til at holde serien kørende i yderligere en sæson.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Fate: The Winx Saga’ handler om fem unge feer på vej til at blive voksne, som går på Alfea, en magisk kostskole i den anden verden. Her må de lære at beherske deres magiske kræfter, mens de samtidig skal manøvrere rundt i kærlighed, rivalisering og de monstre, der truer selve deres eksistens.

LÆS OGSÅ:   Se de første billeder fra den sidste sæson af 'The Crown'

Man kan fornemme, at Netflix havde sat alle segl ind på at skabe opmærksomhed på ‘Fate: The Winx Saga’ sæson 2, som havde premiere den 16. september 2022.
Streamingtjenesten havde i forlængelse af den nye sæson nemlig også premiere på ‘Fate: The Winx Saga – The Afterparty’, der var et talkshow, som dykkede ned i historien og karaktererne.

Selvom der ikke kommer flere afsnit af ‘Fate: The Winx Saga’ vil det naturligvis fortsat være muligt at streame de to første sæsoner af serien på Netflix.

Se første sæson af ‘Fate: The Winx Saga‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar