Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix dropper ‘Jupiter’s Legacy’

Netflix dropper ‘Jupiter’s Legacy’

03/06/2021 | Flixfilm

JupitersLegacy droppet aflystI begyndelsen af maj havde streamingtjenesten Netflix premiere på første sæson af den episk superhelte-serie ‘Jupiter’s Legacy’.

Det helt store skyts, budget og hold var kørt i stilling for at skabe en succesfuld serie, som forhåbentlig kunne udvikle sig til en større franchise for streamingtjenesten.

Desværre ser det ud til, at Netflix skød lagt over målet.

Det amerikanske medie Deadline kan nemlig rapportere, at alle planer om en sæson 2 er stoppet og alle kontrakter med skuespillerne er blevet ophævet.

Artiklen fortsætter under annoncen

Dermed skal fans af serien ikke gør sig forhåbninger om at se en afslutning på eventyret om de unge superhelte, som har svært ved at leve op til egne og befolkningens forventninger, mens de ihærdigt forsøger at vise deres værd og videreføre deres forældres legendariske idealer.

Anmeldelserne af første sæson har generelt ikke været prangende og her på Flixfilm kunne vi ikke kvittere med mere end blot 2 stjerner.

LÆS OGSÅ:   De 10 mest sete Netflix-serier nogensinde

“‘Jupiter’s Legacy’ er blevet omsat til en tung sæbeopera, der ikke just bevæger sig i superfart. Der er spændende idéer i generationskløften mellem de gamle superhelte og deres børn, men dramaet udebliver totalt,” lød det blandt i anmeldelsen, som kan læses her: Anmeldelse: ‘Jupiter’s Legacy’ – sæson 1.

Serien er baseret på den anmelderroste tegneserie af samme navn af Mark Millar, som Netflix har indgået et større partnerskab med og blandt andet overtaget rettigheder til alle historier fra forlaget Millarworld.

Mens ‘Jupiter’s Legacy’ er lagt i graven er Netflix og Mark Millar dog ingenlunde færdige med hinanden, og kan derfor samtidig annoncere, at den næste historie, der skal filmatiseres er ‘Supercrooks’, som bevæger sig i samme univers.

Flere nyheder om ‘Supercrooks’ kommer senere.2 kommentarer til Netflix dropper ‘Jupiter’s Legacy’

  1. Carsten Gottlieb Dam - kl. 12:18, 03-06-2021:

    der står at den bliver droppet i overskriften men længere nede står der så at den er blevet sat i bero altså at den er på standby.

  2. Flixfilm - kl. 13:32, 03-06-2021:

    Hej Carsten,

    Beklager forvirringen. Serien er blevet droppet, men man skal jo aldrig sige aldrig – især i disse tider hvor at gamle serier bliver genoplivet 🙂

Skriv kommentar