Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix dropper ‘Resident Evil’

Netflix dropper ‘Resident Evil’

27/08/2022 | Flixfilm

Den store seriesatsning ‘Resident Evil’ er blevet lukket og slukket efter blot en enkelt sæson.

Serien, som er løst baseret på de populære videospil, fejlede stort ved lanceringen og blev haglet ned af kritikerne, heriblandt her på sitet hvor vi blot kunne kvittere med 2 stjerner.

Seertallene var heller ikke prangende og derfor giver det bedst mening – i kroner og ører – for streamingtjenesten at ligge serien i graven.

Aflysningen kommer blot lidt over en måned efter at første sæson af ‘Resident Evil’ havde premiere på Netflix Danmark. Det skete i midten af juli.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det skaber sandsynligvis stor ærgrelse på gangene hos Netflix, at serien ikke fangede publikum for streamingtjenesten har arbejdet på en filmatisering af ‘Resident Evil’ siden 2019 og man skulle dermed tro at de havde gjort deres forarbejde godt nok.

‘Resident Evil’-serien, der har Lance Reddick (‘The Wire’), Ella Balinska (‘Charlie’s Angels’) med flere på rollelisten, foregår i år 2036 – et årti efter zombie-udbruddet, som har efterladt mindre end 15 millioner mennesker tilbage. De har dog selskab af mere end seks milliarder monstre – mennesker og dyr inficeret med T-virus.

LÆS OGSÅ:   Zack Snyder teaser 'Twilight of the Gods' med danske stjerner

Spilfirmaet Capcom udgav ‘Resident Evil’ i 1996 og er gennem årene blevet et af de mest populære videospil med mere end 100 millioner solgte kopier. Samtidig er der lavet hele seks biograffilm, der tilsammen har indspillet mere end $1,2 milliarder dollars. Det er den mest indbringende filmserie baseret på et videospil nogensinde.

Til trods for at zombie-serien er blevet droppet, så er det naturligvis fortsat muligt at streame serien på Netflix.

Se ‘Resident Evil‘ på Netflix Danmark.
1 kommentar til Netflix dropper ‘Resident Evil’

  1. Dan - kl. 17:21, 27-08-2022:

    Øv, jeg syntes ellers den var pis god. Så øv til at den stopper. Ja du kommer der vel en til af de der hospitals serier.?

Skriv kommentar