Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix dropper serie efter en måned

Netflix dropper serie efter en måned

04/02/2020 | Flixfilm

soundtrack droppet netflixDet er kun lidt over en måned siden at den amerikanske musical serie ‘Soundtrack’ havde premiere på Netflix, men streamingtjenesten har allerede trukket stikket på den.

Det bekræfter Netflix i en pressemeddelelse.

Dermed blev ‘Soundtrack’ droppet efter blot en enkelt sæson og fik kun lidt over en måned til at finde et publikum som øjensynligt ikke var stort nok.

Serien på 10 episoder handler om kærlighed, tab og livsændrende held i et musikalske romantiske drama om to hårdt prøvede kunstnere, der lever livet for fulde gardiner i Los Angeles.

Artiklen fortsætter under annoncen

I ‘Soundtrack’ medvirker Jenna Dewan, Callie Hernandez og Madeline Stowe, som også havde den amerikanske musiker og skuespiller Christina Milian med som gæst.

Hos de danske Netflix-medlemmer tiltrak serien, som generelt fik middelmådige anmeldelser, sig heller ikke den store opmærksomhed og mange vil derfor sandsynligvis ikke begræde aflysningen af ‘Soundtrack’.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 51 – 2022)

Selvom serien er blevet droppet er det fortsat muligt at streame første sæson mange år frem, da den vil forblive tilgængelig på streamingtjenesten, men man skal altså ikke forvente nye afsnit.

‘Soundtrack’ er dog ikke den eneste serie som Netflix har lukket på det seneste. Sidste år droppede streamingtjenesten hele 22 serier. Se hvilke serier her: 22 Netflix-serier blev droppet i 2019.

Se ‘Soundtrack‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar