Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix dropper sketch-show efter en sæson

Netflix dropper sketch-show efter en sæson

04/06/2020 | Flixfilm

Netflix dropper sketch show efter en sæsonDet er netop blevet annonceret, at det originale Netflix-program ‘Astronomy Club: The Sketch Show‘ er blevet lukket og slukket.

Det meddeler comedy-gruppen på deres Twitter.

I ‘Astronomy Club: The Sketch Show’ leverede sketch og comedy-gruppen Astronomy Club unikke og individuelle perspektiver gennem en særlig, intelligent og absurd humor.

Første sæson af showet havde premiere på Netflix Danmark den 6. december 2019.

Artiklen fortsætter under annoncen

Der meldes ikke om nogle årsag til aflysningen, men den er sandsynligvis relateret til lave seertal, samt at serien ikke har opnået særlig stor opmærksomhed. Showet har i hvert fald ikke vundet indpas i Danmark hvor første sæson mere eller mindre gik under radaren hos de danske Netflix-medlemmer.

Comedy-gruppen, som blev dannet i New York i 2014, består af Shawtane Bowen, Jonathan Braylock, Ray Cordova, James III, Caroline Martin, Jerah Milligan, Monique Moses, og Keisha Zollar, mens de i Netflix-showet havde gæster i form af Ice Cube, Drew Tarver, Busy Philipps og Gillian Jacobs.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Hatchet Wielding Hitchhiker'

Det amerikanske medie Deadline, skriver at Astronomy Club allerede fik beskeden om aflysningen af Netflix i februar, men har altså først valgt, at offentliggøre beslutningen her flere måneder efter.

Til trods for at ‘Astronomy Club: The Sketch Show’ nu er blevet droppet, vil det dog stadig være muligt at streame programmet i mange år frem.

Se ‘Astronomy Club: The Sketch Show‘ på Netflix Danmark.Skriv kommentar