Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix dropper ‘The Midnight Club’

Netflix dropper ‘The Midnight Club’

02/12/2022 | Flixfilm

Netflix har besluttet ikke at lave flere afsnit af Mike Flanagans ungdomsgyser ‘The Midnight Club’, som havde premiere den 7. oktober.

Det bekræfter streamingtjenesten i en pressemeddelelse.

Mike Flanagan, der tidligere har skabt successerierne ‘Midnight Mass‘, ‘The Haunting of Hill House‘ og ‘The Haunting of Bly Manor må dermed indkassere sin første fiasko for den amerikanske streamingtjeneste.

Nyheden om at lægge ‘The Midnight Club’ i graven, kommer i forlængelse af, at det forleden blev annonceret, at Mike Flanagan har valgt at indgå en ny eksklusiv kontrakt med streamingkonkurrenten Amazon.

Artiklen fortsætter under annoncen

Han vil dermed ikke længere lave film og serier eksklusivt til Netflix – hvilket han har gjort siden 2019 – men for konkurrenten, og det har højest sandsynlig været medvirkende til at ‘The Midnight Club’ er blevet droppet.

Det er dog værd at bemærke, at ‘The Midnight Club’ heller ikke har klaret sig ligeså godt eller er blevet rost til skyerne på samme niveau, som det var tilfældet med Mike Flanagans tidligere serier.

‘The Midnight Club’ foregår på et hospice, hvor en gruppe uhelbredeligt syge teenagere bliver sendt hen for at dø. De mødes hemmeligt ved midnatstid for at fortælle hinanden rædselshistorier og lede efter tegn på det overnaturlige fra det hinsides. Men en nat indgår de en pagt: Den første der dør, skal gøre alt for at komme i kontakt med de andre fra graven!

LÆS OGSÅ:   Netflix løfter sløret for 'Bridgerton' sæson 3

Selvom at Mike Flanagan nu skal arbejde for konkurrenten, så har skaberen et sidste Netflix-projekt på vej. Der er tale om en miniserie og filmatisering af ‘The Fall of the House of Usher’ af Edgar Allan Poe fra 1839. Det er planlagt til at udkomme i løbet af 2023.

Artiklen fortsætter under annoncen

‘The Fall of the House of Usher’ bliver på 8 episoder og stikordene er galskab, familie, isolation og identitet.

Selvom der ikke kommer flere afsnit af ‘The Midnight Club’ vil det naturligvis fortsat være muligt at streame den første sæson af serien på Netflix.

Se ‘The Midnight Club‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar