Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix ekspanderer til flere europæiske lande

Netflix ekspanderer til flere europæiske lande

21/05/2014 | Flixfilm

netflix europa udvider tyskalndStreamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort, at de i løbet af 2014 vil udrulle filmtjenesten til Tyskland, Østrig, Frankrig, Schweiz, Belgien og Luxembourg. Storoffensiven betyder at Netflix vil være tilgængelig i mere end 46 lande.

Det har længe været rygtet at Netflix ville lancere tjenesten i Frankrig og Tyskland, men det kommer som en overraskelse at Netflix vil opstarte i så mange lande på samme tid.

For danskerne betyder udvidelsen, at man fremover vil kunne se Netflix hvis man besøger Tyskland, Østrig, Frankrig, Schweiz, Belgien eller Luxembourg. Det er dog det pågældende lands udvalg af film og serier som man får adgang til, da rettighederne kun gælder for de enkelte lande. Man kan dermed ikke se det danske udvalg med danske undertekster i f.eks. Tyskland.

LÆS OGSÅ:   Familieserien 'Parenthood' kommer snart på Netflix

Netflix blev lanceret i USA i 2007 og har siden ekspanderet til flere lande rund omkring i verden. I 2012 åbnede streamingtjenesten i England, Irland, Norge, Sverige, Danmark og Finland, mens Holland kom til i 2013.

Det er ikke blevet afsløret hvilke film og serier man vil kunne se på Netflix i de nye lande. Prisen er desuden heller ikke blevet offentliggjort, men det forventes at den vil ligne den hollandske pris på €8,99 om måneden.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar