Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix eksperimenterer med shuffle-funktion

Netflix eksperimenterer med shuffle-funktion

20/04/2019 | Flixfilm

Du sætter dig foran skærmen og vil se et vilkårligt afsnit af din yndlingsserie, som du allerede har set utallige gange. Men hvilket afsnit skal du dog vælge?

Netflix er klar til at komme til undsætning for streamingtjenesten eksperimenterer netop ny med en shuffle-funktion, der automatisk afspiller et vilkårligt afsnit af en given serie.

Det skriver det amerikanske medie The Verge.

Netflix tester i øjeblikket funktionen med serierne ‘The Office’, ‘Family Guy’, ‘New Girl’, ‘Friends’, ‘Our Planet’ og ‘Arrested Development’ med flere.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er alle serier hvor shuffle-funktionen, som fungerer på nøjagtig samme måde, som ved playlister på musiktjenester som Spotify, vil være mest optimal, da det er serier hvor man nødvendigvis ikke behøver at have set alle eller forudgående afsnit for at kunne følge med i handlingen.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 46 – 2022)

Den nye bland-selv-funktion er i øjeblikket kun tilgængelig for et fåtal af Netflix-medlemmerne, som benytter Android, men vil senere blive tilgængelig for alle hvis funktionen vurderes til at være brugbar.

Netflix bekræfter overfor The Verge; “Vi tester funktionen for at give medlemmerne mulighed til at spille en tilfældig episode af en tv-serie på Android-mobilappen. Disse tests varierer typisk i længden og region, og vil ikke altid forblive permanent.”Skriv kommentar