Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix er 1300 mia. kr. værd

Netflix er 1300 mia. kr. værd

17/04/2020 | Flixfilm

netflix værdiIntet er så skidt, at det ikke er godt for noget, lyder et gammelt ordsprog og det er i den grad passende på den amerikanske streamingtjeneste Netflix.

For selvom at coronakrisen tvinger virksomheder i knæ på stribe, så ser det anderledes ud for Netflix, som nyder godt af at folk er derhjemme.

Streamingtjenestens aktiekurs steg 5% forleden og det har sendt markedsværdien på Netflix op på et rekordhøjt niveau.

Aktienkursen er nu 448 dollar, hvilket hvilket giver selskabet en værdi på op mod 196 mia. dollars, svarende til godt 1300 mia. danske kroner.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix er således større end Disney, Tesla, Pepsi, McDonald’s, Toyota målt på markedsværdi.

Så selvom coronakrisen overordnet har givet nogle hårde slag til aktiemarkederne, så har Netflix formået at holde skruen i vandet og øge værdien.

Foruden corona, som uden tvivl har tiltrukket flere abonnenter, så har Netflix også haft flere streaminghit på det seneste. Det bedste eksempel er dokumentarserien ‘Tiger King: Murder, Mayhem and Madness‘ om dyrepasseren og den nu fængslede Joe Exotic. ‘Tiger King’ har været på alles læber og har i flere uge ligget nummer et som den meste streamede titel i Danmark.

LÆS OGSÅ   'Intet nyt fra Vestfronten' nomineret til Oscar for bedste film

Netflix offentliggører kvartalsregnskab for årets første tre måneder i næste uge, og selvom at coronakrisen ikke var på sidste højeste niveau over hele verden i slutningen af marts, så forventer analytikere, at man alligevel vil se en stor fremgang i medlemstallet, hvilket vil sende markedsværdien endnu højere op.

160 millioner har på nuværende tidspunkt abonnement til Netflix.Skriv kommentar