Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Streamingtjenesten Netflix er åbnet i Holland

Streamingtjenesten Netflix er åbnet i Holland

11/09/2013 | Flixfilm

netflix hollandI dag lancerede amerikanske Netflix deres streamingtjeneste i Holland. Hollænderne kan dermed se tusindvis af film og tv-serier når de vil og hvor de vil, da Netflix er tilgængelig på utallige platforme. Med lanceringen i Holland er Netflix nu tilgængelig i Nordamerika, Sydamerika, Storbritannien, Irland, Norge, Sverige, Finland og Danmark.

Af film som der kan ses på Netflix Holland kan der blandt andet nævnes The Kite Runner, The King’s Speech, Kill Bill 2 og The Expendables. Man kan også se serier som Dexter, Homeland, Lost, Modern Family, Pretty Little Liars, Spartacus og The Vampire Diaries. Det ser også ud til, at Netflix har indgået aftale med Disney/Pixar i Holland da man også kan se de populære animationsfilm som Wall-E og Ratatouille.

Netflix Holland koster €7,99 om måneder, hvilket svarer til 60 danske kroner. Det er dermed noget billigere i Holland end Danmark hvor Netflix koster 79 kr om måneden. Det lader til, at Netflix benytter samme prisstruktur i alle lande (i USA koster Netflix $7.99 om måneden).

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 23 – 2022)

I forbindelse med lanceringen af Netflix i Holland, har Flixfilm ligeledes lanceret en ny hjemmeside hvor man kan få overblikket over de nyeste film og serier på den hollandske Netflix. Selvom det nok er de færreste danskere som forstår hollandsk og dermed vil bruge vores side dagligt, skal I ikke snydes for et link: Flixfilms.nl.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar