Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix er Danmarks største streamingtjeneste

Netflix er Danmarks største streamingtjeneste

21/07/2013 | Flixfilm

Nye film på NetflixNetflix er den suverænt største streaming-tjeneste for film og tv-serier i Danmark. Det viser en ny undersøgelse, som analysefirmaet YouGov har foretaget for Telia. Undersøgelsen viser endvidere, at 27 procent af danskerne mellem 18-64 år har et abonnement til en streamingtjeneste.

Den amerikanske streamingtjeneste Netflix har bedst fat i danskerne hvad angår streaming af film og serier. Af de adspurgte i undersøgelsen, fortæller mere end 64% at de har abonnement til Netflix. Tjenesten Viaplay er med 21% den anden største streamingtjeneste i Danmark mens TV2 Play, HBO Nordic og YouBio alle har færrest kunder med henholdsvis 9%, 6% og 5% af de adspurgte. Det fremgår i øvrigt, at kun 5 procent har abonnement til mere end én streamingtjeneste. Danskerne er dermed meget loyale og nøjes med en enkelt udbyder.

Netflix er en amerikanske streamingtjeneste med over 36 mio. medlemmer globalt og det overrasker ikke, at Netflix er den mest populære tjeneste i Danmark. – Netflix er rykket stærkt og brugeroplevelsen på deres produkt er så god, at de er lysår foran konkurrenterne. Det har gjort en kæmpe forskel, fordi folk ikke vil sidde og kæmpe med dårlig billedkvalitet eller produkter der ikke virker på bestemte formater, udtaler digital analytiker Claus Bülow Christensen.

LÆS OGSÅ   Netflix bliver billigere end Disney+

Claus Bülow Christensen mener desuden, at indholdet på streamingtjenesterne ikke er så vigtigt som man havde en forestilling om, da tjenesterne blev lanceret. Det er dermed vigtigere, at tjenesterne virker uden problemer.

Artiklen fortsætter under annoncen3 kommentarer til Netflix er Danmarks største streamingtjeneste

 1. thomas thøgersen - kl. 19:58, 21-07-2013:

  Enig med artiklen, men har blot et ønske : At der kommer hurtigere opdateringer af sæsonner af serier som er meget populære , f.eks., fringe 4 og 5 sæson og V anden sæson samt et nye sæsonner af falling skies, dette savner jeg virkeligt, og en serie som true blood ville være extremt dejligt på netflix.

  Og nu håber jeg så der er nogle her på flixfilm´s redaktion som læser dette og kunne sende en mail til netflix danmarks kontor, om denne forespørgelse på min kommentar.

  vh. TT

 2. Jean Boss - kl. 23:53, 21-07-2013:

  Tror nu aldrig at vi ser serier som True Blood eller andre HBO serier på Netflix, da de har deres egen streaming tjeneste i Norden.

  Men det kunne da være cool nok, hvis vi gjorde.

 3. Emilie - kl. 11:42, 24-01-2015:

  Kommer der nogle sende true blood vil så garne se den

Skriv kommentar