Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix er i julestemning – Fire nye julefilm i november

Netflix er i julestemning – Fire nye julefilm i november

24/10/2018 | Flixfilm

Nogen kan næsten ikke vente, mens andre helst ikke vil komme i stemning for tidligt.

Vi taler naturligvis om julen, som nærmer sig med hastige skridt – Kig bare i butikkerne!

Netflix er i julestemning allerede fra begyndelsen af november for her har streamingtjenesten premiere på den første af i alt fire originale julefilm, som vil blive tilgængelige ved dette års højtid.

I denne artikel kan du læse mere om de fire julefilm, som alle får premiere i november – lige i tid til julemåneden, inden der for alvor er dømt hygge sammen med familien.

Artiklen fortsætter under annoncen

Julefilmene er så nye, at vi desværre hverken har trailers eller billeder fra dem så på nuværende tidspunkt med vi nøjes med en beskrivelse;

The Holiday Calendar / Julekalenderen

En lovende fotograf, der sidder fast i et udsigtsløst job, arver en antik julekalender, som måske kan se ind i fremtiden – og vise hende vej til kærligheden. Kat Graham (‘The Vampire Diaries’) og Ethan Pack spiller overfor hinanden i denne romatiske julekomedie.

Premiere på Netflix den 2. november.

The Princess Switch

Da en jordbunden bager fra Chicago og en kommende prinsesse opdager, at de ligner hinanden som to dråber vand, planlægger de at bytte plads hen over julen. Den populære teenagestjerne Vanessa Hudgens (‘High School Musical’) medvirker i filmen, som byder på royale julehygge for hele familien.

LÆS OGSÅ   Netflix bremser medlemsflugten

Premiere 16. november.

The Christmas Chronicles

To søskende slår sig sammen med Julemanden i et højtflyvende eventyr. En ny juleklassiker fra skaberne af Harry Potter og Alene hjemme. Denne film byder på mere action end der findes i de sædvanlige julefilm. Skuespilleren Kurt Russell medvirker i hovedrollen som julemanden.

Premiere på Netflix den 22. november.

A Christmas Prince 2: Royal Wedding

Et år efter at have hjulpet Richard på tronen gør Amber sig klar til at gå ned ad kirkegulvet med ham. Man har hun nu også, hvad der skal til for at være en god dronning. Dette er forsættelsen til det store julehit fra Netflix sidste år.

Premiere 30. november.

Der kommer naturligvis mange flere julefilm på Netflix Danmark end der er angivet ovenfor. Sidste år lavede Flixfilm tilmed en liste over alle julefilm på streamingtjenesten. Listen kan ses her, men bemærk, at nogle titler godt kan være udløbet: Liste over alle julefilm på Netflix.1 kommentar til Netflix er i julestemning – Fire nye julefilm i november

  1. Anna - kl. 23:03, 24-10-2018:

    håber der kommer flere julefilm

Skriv kommentar