Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix er ikke bekymret for Disney+

Netflix er ikke bekymret for Disney+

16/04/2019 | Flixfilm

disney plus netflix danmark film serierSelvom de to mastodonter Apple og Disney er på vej ind på streamingmarkedet med deres egne underholdningstjenester med film og serier, så er det ikke noget som bekymre den amerikanske streamingtjeneste Netflix.

Det fremgår af seneste regnskabsoffentliggørelse fra Netflix.

I regnskabet skriver Netflix, at de udmærket er klar over at det er to velrenommeret virksomheder, som nu træder ind på deres banehalvdel, men Netflix ser frem til konkurrencen.

Netflix antager ikke, at konkurrencen vil gå ud over deres medlemstal, da de mener at markedet er stort nok til alle spillere grundet at Netflix, Apple og Disney alle vil byde på noget unikt og eksklusivt indhold, som ikke vil kunne findes hos konkurrenterne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Herudover tilføjer Netflix, at streaming på nuværende tidspunkt kun står for 10% af al tv-seening i USA og derfor er der rig mulighed for at flere spillere kan komme på banen i takt med at streamingmarkedet udvikler sig.

LÆS OGSÅ   'Somebody Feed Phil' - Verdens mest positive madprogram er tilbage

Netflix mener i det store hele, at de kommende streamingtjenester Apple TV+ og Disney+ blot vil være positivt for film- og serie-skabere, som får mere at lave, samt forbrugerne, der nu kan se frem til meget mere internetunderholdning end det er tilfældet i dag.

Der er ingen oplysninger om hvornår filmtjenesterne fra Apple og Disney bliver tilgængelig i Danmark, men de lanceres begge i USA i løbet af 2019.
Skriv kommentar