Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix er klar til jul med en masse nye film og serier

Netflix er klar til jul med en masse nye film og serier

29/10/2019 | Flixfilm

let it snow netflixJulen nærmer sig med hastige skridt, og i den anledning har vi samlet et komplet overblik over de kommende film og serier, som vil få premiere i den kommende tid op til jul.

I alt kan du glæde dig til 10 helt nye julefilm og serier på Netflix Danmark.

Glæd dig blandt andet til den utrolige historie om et venskab mellem et ungt postbud og en tilbagetrukket legetøjsfabrikant, en familie, der må på klejnerne og lære, hvad glæde i virkeligheden er, samt den ultimative bagedyst – med juletema!

Nederst kan du finde en trailer med klip fra de kommende juletitler.

Artiklen fortsætter under annoncen

Foruden de kommende titler nævnt i artiklen, findes der er også flere juleklassikere som ‘The Christmas Chronicles’, ‘The Holiday’, ‘Love Actually’, ‘Grinchen – julen er stjålet’ m.fl. på Netflix.

Læs mere om de kommende kommende julefilm og -serier herunder;

Holiday In The Wild

Da børnene flyver fra reden, og hendes mand pludselig forlader hende, rejser Kate alene til Afrika i jagten på meningen med livet – og måske kærligheden. Kristin Davis og Rob Lowe er i hovedrollerne i filmen.

Premiere 1. november.

Let It Snow

En snestorm spolerer julefreden i en lille by og vender op og ned på både venskab og forhold.

Premiere 8. november.

Klaus

Årets julefilm og Netflix’ første animerede spillefilm. Et uventet venskab opstår mellem et ungt postbud og en tilbagetrukket legetøjsfabrikant i denne animerede fortælling af skaberne bag Grusomme Mig.

Premiere 15. november.

The Knight Before Christmas

Magiske kræfter bringer en ridder fra middelalderen til nutiden, hvor han falder for en naturvidenskabslærer, der har mistet troen på kærligheden. I filmen medvirker blandt andre Vanessa Hudgens og Josh Whitehouse.

Premiere 21. november.

Nailed It! Holiday – Sæson 2

Det er juleudgaven af At ramme plet, du har ventet på, med manglende ingredienser, umulige opgaver og vidunderligt triste desserter.

Premiere 22. november.

Merry Happy Whatever

Dennis Quaid spiller en viljestærk far, der forsøger at håndtere sin julestress, da hans datter tager sin nye kæreste med hjem til jul.

Premiere 28. november.

Holiday Rush

Da en enlig far mister sit job lige før jul, må han og hans fire forkælede børn spare på klejnerne og lære, hvad glæde i virkeligheden er.

Premiere 28. november.

Sugar Rush Christmas

Netflix bringer den ultimative bagedyst – nu med juletema!

Premiere 29. november.

A Christmas Prince: The Royal Baby

Julen bringer den ultimative gave til Aldovien: en kongelig baby. Men først skal dronning Amber hjælpe sin familie og kongeriget ved at finde en forsvunden fredsaftale.

Premiere 5. december.

Home For Christmas

Årets store julekomedie, der handler om den 30-årige Johanne, der som den eneste blandt venner og familie stadig er single. Efter konstante kommentarer omkring hendes ensomme liv og hendes families forventninger til den perfekte jul, starter Johanne en 24-dages jagt på en kæreste, som hun kan tage med hjem til jul. Det er en serie, der blander højt og lavt om forhold og datingjunglen i sand jule- og Love Actually-stil. Danske Ghita Nørby medvirker i serien, som får premiere i julen 2019.

Se klip fra de kommende juletitler herunder;
Skriv kommentar