Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix er klar til mørket med fem nye nervepirrende film

Netflix er klar til mørket med fem nye nervepirrende film

18/09/2019 | Flixfilm

gyser film netflix 2019Det er blevet mørkt, koldt og blæsende.

Det perfekte vejr til skrækindjagende film, og derfor har Netflix netop løftet sløret for fem nye hårrejsende thrillers, der får premiere på streamingtjenesten de kommende uger.

Her i artiklen kan du læse med om de kommende fem film, som blandt andet byder på en filmmatisering fra Stephen King og seneste værk fra instruktør Brad Anderson, der gjorde sig bemærket med ‘The Machinist’ med en en måbende tynd og psykotisk Christian Bale i hovedrollen.

Læs mere og se trailers fra de fem kommende nervepirrende film;

Artiklen fortsætter under annoncen

In the Shadow of the Moon

En betjent fra Philadelphia krakelerer langsomt på grund af sin livslange besættelse af en mystisk kvindelig seriemorder, hvis forbrydelser ikke kan forklares. Instrueret af Jim Mickle (‘Cold in July’) med Boyd Holbrook (‘Narcos’)

Se In the Shadow of the Moon på Netflix fra den 27. september.

In the Tall Grass

To søskende drager ud på en enorm græsmark for at hjælpe en dreng, der er faret vild, men opdager, at der ikke er nogen vej ud. Baseret på Stephen King og Joe Hills bog. Instrueret af Vincenzo Natali (‘Cube’, ‘Splice’) med Patrik Wilson (‘The Conjuring’).

Artiklen fortsætter under annoncen

Se In the Tall Grass fra den 4. oktober.

Fractured

Efter at hans kone og sårede datter forsvinder fra skadestuen, går manden i panik og bliver overbevist om, at hospitalet skjuler noget. Instrueret af Brad Anderson (‘The Machinist’, ‘Session 9’) med Sam Worthington (‘Avatar’) og Lily Rabe (‘American Horror Story’)

Se Fractured på Netflix fra den 11. oktober.

eliheader

Eli

Med sine desperate forældre på slæb tjekker en 11-årig dreng med en svækkende sygdom ind på en klinik for at gennemgå eksperimentel terapi. Instrueret af Ciarán Foy (‘Sinister 2’) med Lili Taylor (‘The Conjuring’).

Eli har premiere på Netflix Danmark den 18. oktober.

rattlesnake netflix movie image 600x400

Rattlesnake

En mystisk fremmed redder hendes datter fra et farligt slangebid. Men som betaling må denne enlige mor gøre noget frygteligt. Instureret af Zak Hilditch (‘1922’) med Carmen Ejogo (‘It Comes at Night’).

Se Rattlesnake på dansk Netflix fra den 25. oktober.
Skriv kommentar