Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix er nu i 190 lande

Netflix er nu i 190 lande

06/01/2016 | Flixfilm

netflix logoPå elektronikmessen CES kunne Reed Hastings, Netflix CEO, i dag præsentere at streamingtjenesten Netflix nu er tilgængelig i mere end 190 lande over hele verden. Således kan folk i bl.a. Sydkorea, Polen, Indien og Nigeria nu også underholde sig med de tusindvis af film og serier som Netflix tilbyder.

Det var midt under konferencen, at Reed Hastings afslørede, at man netop havde lanceret Netflix i mere end 130 lande, hvilket dermed bringer det totale antal Netflix-lande på over 190.

Selvom det umiddelbart ikke virker interessant for os i Danmark, så kan det meget vel komme til at have meget stor positiv betydning fremover, da Netflix naturligt får mange flere medlemmere og dermed har råd til at lave og køb endnu mere eksklusivt indhold, som også vil blive tilgængelig for os her i Danmark.

“Den globale lancering betyder, at forbrugere verden over – fra Singapore til St. Petersborg og fra San Francisco til Sao Pablo – får mulighed for se serier og film på samme tid. Ventetiden er forbi. Med hjælp fra internettet lægger vi magten i forbrugernes hænder, så de kan se præcis, hvad de vil, hvor de vil, fra enhver platform,” fortæller Reed Hastings.

LÆS OGSÅ   Nye film og serier på Netflix (Uge 3 – 2023)

Artiklen fortsætter under annoncen

Alle Netflix-medlemmer verden over kan se originale serier fra Netflix som fx Marvel’s Daredevil og Marvel’s Jessica Jones, Narcos, Sense8, Grace og Frankie og Marco Polo. De får også adgang til Netflix’ udvalg af indkøbte tv-serier og film. Alene i 2016 har Netflix en ambition om at udgive 31 nye og tilbagevende originale serier, 24 originale spillefilm og dokumentarer, et bredt udvalg af stand-up shows samt 30 originale serier til børn. Alt sammen indhold, der bliver tilgængeligt på samme tid for alle brugere verden over.

Streamingtjenesten Netflix blev lanceret i USA i 2007.1 kommentar til Netflix er nu i 190 lande

  1. Sander140 - kl. 23:57, 06-01-2016:

    Wow – det var da alligevel vildt nok!

    Det kunne være sjovt at høre, hvad priserne ligger på i de forskellige lande. Hvilket land er billigst?
    Jeg hørte på et tidspunkt rygter om, at priserne ville være forholdsvist tætte på det vi kender selv for de mere fattige lande, men det var vidst ikke helt konkret. Så mon det er tilfældet, eller mon de ligesom Spotify gør produktet langt billigere i fattige lande?

Skriv kommentar