Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix er større end HBO, Viaplay og Amazon Prime Video tilsammen

Netflix er større end HBO, Viaplay og Amazon Prime Video tilsammen

01/03/2020 | Flixfilm

Netflix er større end HBO Viaplay og Amazon Prime tilsammenDet kommer nok ikke som en stor overraskelse, at Netflix sidder tungt på streamingmarkedet for film og tv-serier i Danmark.

Den amerikanske streamingtjeneste er nemlig blevet synonym på fremtidens tv.

En ny undersøgelse for analysebureauet YouGov viser imidlertid, at Netflix ikke blot er den største filmtjeneste, men at de også banker alle konkurrenter af banen.

Undersøgelsen afslører, at 42% af den danske befolkning har abonnement til Netflix.

Det er mere end hvad konkurrenterne Viaplay, HBO Nordic og Amazon Prime Video har tilsammen.

Artiklen fortsætter under annoncen

21% har Viaplay, 14% har HBO Nordic, mens blot 2% af befolkningen betaler for Amazon Prime Video.

DRTV er dog den streamingtjenesten med absolut største andel brugere. Da danskerne allerede har betalt for DRTV gennem licens, er det måske ikke underligt, at hele 48% af befolkning klikker sig ind på DRTV.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'The Mother'

Netflix giver værdi for pengene

YouGov har også spurgt deres respondenter om de synes at de får værdi for pengene i forhold til hvad streamingtjenesterne koster.

DRTV og Netflix forbindes begge i høj grad med god kvalitet (score 43 og 40), det vil sige de tilbyder en ydelse, som er god i forhold til, hvad den koster, og hvilke som er dårlige i forhold til, hvad den koster.

Både HBO Nordic og Viaplay er dyrere end Netflix, og bliver begge vurderet noget lavere målt på værdi for pengene end Netflix.

Quality Value1

Undersøgelsen er baseret på interview med 1000 repræsentativt udvalgte personer i alderen 18+ år fra YouGov panelet i perioden 7.-8. februar 2020.
Skriv kommentar