Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix: “‘Everything Sucks!’ sucked!”

Netflix: “‘Everything Sucks!’ sucked!”

10/04/2018 | Flixfilm

Indrømmet, overskriften på denne artikel er givetvis ikke helt sandfærdig. Det vides ikke om Netflix har sagt det ordret, men streamingtjenesten har i hvert fald valgt, at droppe deres serie ‘Everything Sucks!’ efter blot en enkelt sæson.

Det skriver det amerikanske medie Deadline, som har fået det bekræftet af streamingtjenesten.

Når Netflix vælger at droppe serien efter første sæson har seertallene sandsynligt ikke været som forventet og man kan kun gisne om hvorfor den ikke er faldet i medlemmernes smag.

Men i Flixfilms anmeldelse af serien gav anmelder Frederikke Goth serien 4 stjerner og følgende ord med på vejen, mens hun samtidig kritiserede historien;

Artiklen fortsætter under annoncen

‘Everything Sucks!’ er i det store hele ét langt nostalgitrip på flere niveauer uden en sindsoprivende opfindsom fortælling, der dog trækkes op af en spændende karakteropbygning.

LÆS OGSÅ   Disse film og serier skal du streame i marts

Som det er tilfældet hver gang, at Netflix (og andre tv-stationer dropper en serie), opstår der en modstand på de sociale medier og det samme er tilfældet for ‘Everything Sucks!’ hvor skuespillere og skabere opfordre fans til at skrive til Netflix under hashtagget #RenewEverythingSucks for at få serien genoptaget.

‘Everything Sucks!’ består af 10 episoder á 30 minutter og er skabt af Ben York Jones (‘Like Crazy’, ‘Newness’) og Michael Mohan (‘Save the Date’, ‘Pink Grapefruit’), der også er executive producers.

Se første og eneste sæson af ‘Everything Sucks!’ på Netflix Danmark.    Skriv kommentar