Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix får Coca-Cola til at relancere berygtet sodavand

Netflix får Coca-Cola til at relancere berygtet sodavand

22/05/2019 | Flixfilm

new coke netflixTilbage i 1985 lancerede Coca-Cola en ny og forbedret udgave af deres ikoniske læskedrik.

Med en optimeret opskrift og sødere smag skulle “New Coke” tage markedsandele fra ærkerivalen Pepsi, men produktet blev en fiasko at de helt store og Coca-Cola endte med at trække “New Coke” tilbage fra hylder efter blot tre måneder.

Nu vender “New Coke” imidlertid tilbage og vil være at finde i udvalgte butikker.

Det er Netflix og Coca-Cola som i forbindelse med den kommende ‘Stranger Things’ sæson 3, har valgt at relancere “New Coke” i en marketingskampagne.

Artiklen fortsætter under annoncen

Netflix og sodavandsvirksomheden har også lavet en video med de velkendte skuespillere fra ‘Stranger Things’, som kan ses nederst i artiklen.

“New Coke” kommer øjensynligt til at spille en rolle i den kommende tredje sæson, hvilket er årsagen til samarbejdet mellem Coca-Cola og Netflix.

LÆS OGSÅ   Lily Collins er tilbage i 'Emily in Paris' sæson 3 - Premieredato afsløret

Sodavanden vil endvidere blive sendt ud i en række udvalgte butikker. Om Danmark er en del af den lancering, vides endnu ikke.

I ‘Stranger Things’ forsvinder en dreng på mystisk vis, og hans mor (Winona Ryder) igangsætter en større efterforskning sammen med det lokale politi. Undervejs afsløres en række mysterier om bl.a. den amerikanske regerings top-hemmelige eksperimenter, nogle uhyggelige overnaturlige kræfter og en meget mystisk lille pige.

Se ‘Stranger Things‘ på Netflix Danmark. Sæson 3 kan ses fra den 4. juli 2019.Skriv kommentar