Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix får endnu en streamingkonkurrent

Netflix får endnu en streamingkonkurrent

11/10/2018 | Flixfilm

Der findes allerede et utal af streamingtjenester med film og serier, og mussehuset Disney har også meldt deres ankomst på markedet med deres helt egen streamingtjenesten til næste år.

Nu melder en anden stor spiller sig også ind i konkurrencen om streamingkunderne.

Det er det amerikanske WarnerMedia, som sidste år blev købt af teleselskabet AT&T, som netop har meddelt, at de til næste år åbner deres egen streamingtjeneste som vil tilbyde eksklusivt indhold fra HBO, Turner, Cartoon Network og Warner Bros., som alle er brands der ligger under WarnerMedia.

Streamingtjenesten vil dermed tilbyde film og serier som ‘Westworld’ og ‘Game of Thrones’ fra HBO, ‘Rick & Morty’ fra Turner og storfilm som DC-superheltefilmene, Harry Potter- og Hobitten-filmene samt et utal af andre film.

Den primære årsag til at Warner kaster sig ud i konkurrencen er naturligvis fordi de ikke vil stå alene tilbage når Disney lancerer deres streamingtjeneste i 2019.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Blood & Gold'

Nyheden om endnu en streamingtjeneste er både godt og skidt for forbrugerne. De for flere tilbud og nemmere adgang til præcis de film og serier, som har interesse, men der bliver også længere mellem streamingtjenesterne som samler indhold fra forskellige filmselskaber – en vision som Netflix tidligere havde.

Netflix er naturligvis bekendt med at flere og flere producenter åbner egne videotjenester, hvilket også er årsagen til at Netflix har ekstra stort fokus på at udvikle sig til et produktionshus, der laver sine egne film og serier som ‘House of Cards’, ‘Stranger Things’ ‘Ozark’ m.v.

Det er usikkert om streamingtjenesterne fra Warner og Disney også bliver lanceret i Danmark, men der bliver helt sikkert om streamingkunderne i USA til næste år.
1 kommentar til Netflix får endnu en streamingkonkurrent

  1. Manja - kl. 16:01, 04-12-2019:

    Hej Netflix kan vi ikke få alle Harry Potter filmene og serien
    Haikyuu ( en anime ) på Netflix

Skriv kommentar