Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix får ikke folk til at droppe kabel-tv

Netflix får ikke folk til at droppe kabel-tv

16/07/2013 | Flixfilm

netflix tv danmarkMange har ofte angivet streamingtjenesterne som værende den største grund til, at folk dropper deres kabel-tv eller får en mindre tv-pakke. Flere danske TV-stationer har ligeledes anerkendt konkurrencen fra on demand tjenesterne og har derfor udvidet deres programudbud for at kunne holde på seerne. Påstanden om at Netflix får folk til, at droppe deres nuværende tv-abonnementer afvises dog af Netflix selv.

Todd Yellin, chef for produktinnovation hos Netflix, udtaler til DR, at det kun er et mindre antal amerikanere som har droppet deres tv-abonnement siden streaming-tjenesten blev lanceret i USA i 2007. – Folk bruger os som et supplement til de øvrige tilbud. Vi er ikke i tvivl om, at fremtidens TV leveres via internettet, men folk vil også altid efterspørge ting, som vi ikke leverer. Nyheder og sport, for eksempel, siger han.

LÆS OGSÅ   Disse film og serier skal du se på Netflix i oktober

Hvorvidt Netflix og de andre streamingtjenesten som HBO, Viaplay og YouBio vitterligt har fået danskerne til, at droppe deres tv-pakker er usikkert, da ingen streamingtjenester vil oplyse antallet af medlemmer. Todd Yellin fra Netflix kan dog konstatere, at Netflix i Danmark fortsat går godt, selv om mange danskere dropper tjenesten om sommeren, når solen skinner.

Artiklen fortsætter under annoncenSkriv kommentar