Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix får ny introsekvens

Netflix får ny introsekvens

02/02/2019 | Flixfilm

netflix logoNår du fremover afspiller en original film eller serie fra Netflix vil du se en helt ny introsekvens.

Det skriver Netflix.

Den nye intro, som kan ses her i artiklen, viser det velkendte N-logo, mens det spoleres i et spektrum af lys. Det hele sker på en sort baggrund, som gerne skulle skabe associationer til en biografoplevelse.

Den ikoniske Netflix-lyd, som Flixfilm har afsløret stammer fra ‘House of Cards’, vil fortsat være en del af introsekvensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Animationen erstatter den gamle, der viste Netflix-logoet på en hvid baggrund, som blev introduceret for mere end fem år siden, da streamingtjenesten begyndte at lave egne film og serier.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Lady Chatterley’s Lover'

Netflix skriver om den nye intro; “Den nye animation afspejler mangfoldigheden og variationen af vores indhold. Vi elsker når Netflix-logoet bryder ud i en vifte af farver – som er inspireret af spektret af historier, følelser, sprog, fans og skabere, der kollektivt udgør hvem vi er som et brand.”

Introen kan allerede ses når man afspiller Netflix-filmen ‘Velvet Buzzsaw‘ og serien ‘Russian Doll‘, men ældre titler vil få den nye intro i løbet af de kommende måneder.Skriv kommentar