Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix får ny introsekvens

Netflix får ny introsekvens

02/02/2019 | Flixfilm

netflix logoNår du fremover afspiller en original film eller serie fra Netflix vil du se en helt ny introsekvens.

Det skriver Netflix.

Den nye intro, som kan ses her i artiklen, viser det velkendte N-logo, mens det spoleres i et spektrum af lys. Det hele sker på en sort baggrund, som gerne skulle skabe associationer til en biografoplevelse.

Den ikoniske Netflix-lyd, som Flixfilm har afsløret stammer fra ‘House of Cards’, vil fortsat være en del af introsekvensen.

Artiklen fortsætter under annoncen

Animationen erstatter den gamle, der viste Netflix-logoet på en hvid baggrund, som blev introduceret for mere end fem år siden, da streamingtjenesten begyndte at lave egne film og serier.

Netflix skriver om den nye intro; “Den nye animation afspejler mangfoldigheden og variationen af vores indhold. Vi elsker når Netflix-logoet bryder ud i en vifte af farver – som er inspireret af spektret af historier, følelser, sprog, fans og skabere, der kollektivt udgør hvem vi er som et brand.”

LÆS OGSÅ   Stream 'The Trial of the Chicago 7' gratis på Youtube

Introen kan allerede ses når man afspiller Netflix-filmen ‘Velvet Buzzsaw‘ og serien ‘Russian Doll‘, men ældre titler vil få den nye intro i løbet af de kommende måneder.    Skriv kommentar