Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix får nyt design på TV

Netflix får nyt design på TV

18/07/2018 | Flixfilm

Netflix har netop offentliggjort en ny brugergrænseflade til TV, som vil bliver rullet ud til alle streamingtjenestens medlemmer fra i dag.

Hvilke TV-mærker og modeller, der får den nye opdatering og hvornår den præcis vil være tilgængelig på TV i Danmark, melder historien på nuværende tidspunkt intet om.

Det nye TV-interface er blevet designet til at gøre Netflix-oplevelsen enklere og mere intuitiv. For det første er det nu blevet langt nemmere at sortere mellem film og serier. Netflix har nemlig erfaret, at selvom folk ikke altid ved hvad de vil se, så har de ofte en rimelig god idé om de er i humør til en serie eller en længere filmoplevelse.

Det er også blevet nemmere at finde ‘Min Liste’, hvor brugerne har gemt de film og serier, som de gerne vil se senere.

LÆS OGSÅ   Første 'The Witcher'-spin-off kommer til august

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidst men ikke mindst, er det blevet lettere at søge og se nyt indhold, der er blevet tilføjet til tjenesten – Vi forventer naturligvis ikke, at det giver et bedre overblik og er nemmere end at besøge Flixfilm.dk 🙂

Netflix skriver, at selv om disse opdateringer kan føles som åbenlyse for nogle, har det krævet omfattende undersøgelser, tests og teknologiopdateringer for at streamingtjenesten kunne være sikker på at forbedringerne nu også var værdifulde for alle.

Den nye TV-brugerfalde bliver, som nævnt, sendt ud til alle Netflix-medlemmer fra i dag.    Skriv kommentar