Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix fastholder momentum trods Disney Plus

Netflix fastholder momentum trods Disney Plus

20/10/2020 | Flixfilm

Netflix fastholder momentum trods Disney PlusSelvom Netflix har fået kamp til stregen om at være den fortrukne streamingtjeneste i alle hjem, så ser det ingenlunde ud til at abonnenterne er på vej væk.

Det skriver det amerikanske medie Fast Company.

På baggrund af en undersøgelse fra analysefirmaet MoffettNathanson skriver mediet, at interessen for Netflix har været intakt de seneste par måneder og at mere end 43% af de amerikanske medlemmer bruger Netflix dagligt til at streame film og serier.

Værre ser det straks ud for konkurrenterne Disney Plus, HBO Max og Apple TV Plus, som alle ser ud til at miste momentum.

Særlig svært ser det ud for Disney Plus, som kun 26% ser dagligt. Et tal som har været stødt faldene de seneste par måneder. Der mangler simpelthen spændende nyt indhold til at fastholde seerne, lyder det fra analytikerne fra MoffettNathanson.

LÆS OGSÅ:   'One Piece' får flere afsnit

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvorvidt det hele ser positivt ud for Netflix afsløres sidst på dagen hvor virksomheden offentliggører deres seneste kvartalsregnskab.

Netflix har advaret, at den store medlemsfremgang i sidste kvartal i forlængelse af coronapandemien hvor rekord mange valgte at tilmelde sig Netflix, nok er aftaget. Samtidig er konkurrencen kun blevet mere intensiveret blandt streamingtjenesterne.

Mere end 193 millioner mennesker har på nuværende tidspunkt abonnement til Netflix.
Skriv kommentar