Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix fejler på Facebook

Netflix fejler på Facebook

21/10/2016 | Flixfilm

modern-fejl-facebook-family-netflixNetflix kunne i dag annoncere en glædelig nyhed på Facebook; Modern Family sæson 7 findes nu på streamingtjenesten! Problemet er bare, at den ikke er tilgængelig…

Som det kan ses på skærmbilledet nedenfor, så blev nyheden modtaget med stor begejstring og skabte dermed hurtigt megen interaktion. Hvis man dykker ned i de mange kommentarer, kan man dog se at mange udtrykker skuffelse over at de ikke kan finde den nye sæson. Der findes nemlig kun sæson 1-6 af Modern Family på nuværende tidspunkt.

Hvordan kan Netflix lave denne fejl eftersom det er dem, der bestemmer hvad man kan se af film og serier? Vi har en teori.

Aktiviteten på de sociale medier styres centralt fra Netflix i USA eller ved den europæiske base i Amsterdam, og altså ikke af repræsentanter lokaliseret i Danmark. Nyhederne sendes ofte ud fra det officielle hovedkontor i Californien, hvor de har en anden tidszone, hvilket åbenbart kan være forvirrende. Vi har i hvert fald før modtaget oplysinger fra Netflix, som først var gældende den efterfølgende dag end der stod påskrevet. Det er dermed muligt, at Netflix har taget fejl af datoen og Modern Family sæson 7 først vil kunne ses fra i morgen, altså d. 22. oktober.

LÆS OGSÅ:   Adam McKay dropper Netflix-film med Robert Pattinson, Amy Adams og Robert Downey Jr.

Hvorvidt Modern Family sæson 7 får premiere på Netflix Danmark i morgen må vi dog vente og se.

Artiklen fortsætter under annoncen

En anden teori kan være at opdateringer skrives på forhånd og uforudsete hændelser har medvirket til at Modern Family sæson 7 er blevet forsinket og man har glemt at slette Facebook-opdateringen.

Hvor om alting er, så er det nok ikke en fejltagelse, der falder i god jord hos de danske Netflix-medlemmer.

modern-family-saeson-7-netflix-hvorhenne-vaek-fjernet-fejl-danmark
Skriv kommentar