Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix-film får dansk biografpremiere

Netflix-film får dansk biografpremiere

29/08/2018 | Flixfilm

Til efteråret har Netflix-filmen ‘Roma’ premiere på Netflix Danmark og streamingtjenesten har store forventninger til filmen, da den er skabt af den Oscar-belønnede Alfonso Cuarón, som tidligere har stået bag ‘Children of Men’, ‘Harry Potter and the Prisoner of Azkaban’ og seneste Oscar-vinderen ‘Gravity’.

Netflix forventer naturligvis at ‘Roma’ er med i kapløbet om den prestigefulde pris næste gang at showet løber af stablen.

For at en film kan komme i betragtning, kræver Oscar-akademiet dog, at en film skal have haft biografpremiere. Derfor kan Netflix nu afsløre, at filmen kommer op i et antal udvalgte biografer – heriblandt med en visning i København.

Alfonso Cuaróns ‘Roma’ vises til dette års filmfestival CPH PIX 2018 afslutningsgalla i Imperial onsdag den 10. oktober kl. 21.30.

Det er i øvrigt første gang, at en Netflix-film får biografpremiere i Danmark.

Artiklen fortsætter under annoncen

Billetterne koster 150 kr og om arrangementet skriver CPH PIX:

Vi kunne ikke have håbet på en bedre afslutningsfilm! Den Oscar-vindende mesterinstruktør Alfonso Cuaróns ‘Roma’, der følger fem år efter succesen ‘Gravity’, fuldender CPH PIX 2018 med afslutningsgalla i Imperial onsdag den 10. oktober.

Filmen er Cuaróns mest personlige til dato, og fortæller historien om en lille middelklassefamilie i Mexico Citys Roma-kvarter. Gallavisningen bliver eneste biografvisning af filmen herhjemme.

Det er blot få dage siden, at Netflix afslørede en teaser til filmen, som er baseret på Alfonso Cuaróns egen opvækst hos en bedre familie i Roma-kvarteret. Da mændene svigter, kommer både tjenestepigen Cleo og husets frue på hver deres måde til at kæmpe med udsigterne til rollen som enlig mor.

‘Roma’ er optaget i blændende smuk 65mm og Dolby Atmos og fortalt med smittende empati og en vidunderlig sans for historiske detaljer, er ‘Roma’ en hyldest til de stærke kvinder i instruktørens liv. Og til det magiske filmmedie, som på én gang kan spejle vores fortid og berige vores følelser, intellekt og horisont.

Find flere informationer om arrangement og billetter på Facebook: Link.

Det forventes, at ‘Roma’ kan ses på Netflix Danmark umiddelbart efter biografpremieren.
Skriv kommentar