Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix-film med Mads Mikkelsen droppet efter uoverensstemmelser

Netflix-film med Mads Mikkelsen droppet efter uoverensstemmelser

18/10/2019 | Flixfilm

mads mikkelsen netflix film droppetFor blot en måned siden kunne vi her på Flixfilm.dk annoncere, at den danske skuespiller Mads Mikkelsen var udset til hovedrollen i Oscar-vinderen Alexander Paynes næste film, som skulle få eksklusiv premiere på Netflix.

Nu er det hele imidlertid faldet af bordet og filmen bliver ikke til noget.

Det skriver det amerikanske medie Deadline i en overraskende udmelding.

Optagelserne, der ellers var planlagt til at begynde i næste uge, er droppet efter at der er opstået overensstemmelser vedrørende rettigheder. Journalist Karl Ove Knausgard, hvis erinderinger filmen skulle være baseret på, har sandsynligvis trukket stikket, formoder Deadline.

Artiklen fortsætter under annoncen

Det sker ikke ofte og er dermed meget overraskende, at en film bliver aflyst så sent i produktionen.

LÆS OGSÅ   Disse film og serier skal du streame i november

Streamingtjenesten Netflix har ikke selv kommenteret på aflysningen.

Filmen, der ikke nåede at få et navn, handlede om en dansk journalist (Mikkelsen), som tager på roadtrip gennem USA sammen med sin teenagedatter, mens han skriver på en historie til den lokale avis.

Alexander Payne er en anerkendt instruktør, der tidligere har modtaget Oscars for ‘The Descendants’ og ‘Sideways’, og aflysningen er derfor lidt en overrraskende streg i regningen for instruktøren og ikke mindst Mads Mikkelsen, der nu må på udkig efter andre projekter.Skriv kommentar