Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix-film om Norges værste terrorangreb får dansk biografpremiere

Netflix-film om Norges værste terrorangreb får dansk biografpremiere

02/10/2018 | Flixfilm

I næste uge har streamingtjenesten Netflix eksklusiv premiere på filmen ’22 July’, som fortæller den sande historie om konsekvenserne af Norges mest dødbringende terrorangreb på øen Utøya.

Filmen kan ses på Netflix Danmark fra den 11. oktober. Find trailer til ’22 July’ nederst i artiklen.

Men hvis du ikke er interesseret i at se den hjemme på stuealteret eller ikke kan vente, så er det netop blevet annonceret, at ’22 July’ vises i Palads, København fra den 4. oktober.

Det er første gang, at en Netflix-film får officiel dansk biografpremiere og ’22 July’ kan ses en uge frem – Altså til og med 10. oktober – Dagen før premieren på streamingtjenesten Netflix. Filmen vises alle dage kl 15.30.

Artiklen fortsætter under annoncen

77 mennesker blev dræbt den 22. juli, da den selverklærede højreekstremist Anders Behring Breivik detonerede en bilbombe i Oslo i området omkring statsministerens kontor og justitsministeriet. Herefter foretog han en massenedskydning på øen Utøya, hvor en ungdomsorganisation holdt sommerlejr. Filmen følger en af de overlevendes fysiske og følelsesmæssige kamp til at skildre Norges vej til helbredelse og forsoning.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'No Limit'

Filmen er lavet af den Oscar-nominerede filminstruktør Paul Greengrass, som tidligere har stået bag ‘United 93’, ‘Captain Phillips’ samt ‘Bourne’-filmene.

Billetter til ’22 July’ kan allerede nu købes på Kino.

Se ’22 July’ på Netflix Danmark fra den 11. oktober.Skriv kommentar