Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix filmatiserer Alias Grace med Sarah Gadon og ‘American Psycho’-instruktør

Netflix filmatiserer Alias Grace med Sarah Gadon og ‘American Psycho’-instruktør

08/07/2016 | Flixfilm

alias grace netflix danmarkDen prisvindende skuespiller Sarah Gadon (Indignation, 11.22.63, Enemy) spiller Grace Marks i den helt nye Netflix-serie; Alias Grace, som er baseret på Margaret Atwoods novelle af samme navn, der er inspireret på den sande historie om den dømte morder Grace Marks. Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Den 6-timer lange mini-serie er bliver skrevet og produceret af Sarah Polley (Take this Waltz, Away from Her), mens Mary Harron, der også var instruktøren på American Psycho og I Shot Andy Warhol vil instruere den nye serie.

I Alice Grace følger man Grace Marks (Sarah Gadon), som en fattig, ung irsk indvandrer- og tjenestepige i Canada, der sammen med James McDermott, blev dømt for de brutale mord på deres arbejdsgiver, Thomas Kinnear og hans husholderske, Nancy Montgomery i 1843. James blev hængt, mens Grace blev idømt livsvarigt fængsel.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'The Witcher: Nightmare of the Wolf'

Grace var en af de mest gådefulde og berygtede kvinder i sin tid for hendes formodede rolle i det sensationelle dobbelt mord, men blev til sidst frikendt efter 30 år i fængsel. Hendes frifindelse var kontroversiel og udløste megen debat om, hvorvidt Grace faktisk var involveret i mordet eller blot et uvidende offer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Bogen om Grace Marks blev udgivet i 1996 og forfatteren Margaret Atwood modtog efterfølgende flere priser.

Der er ingen melding om hvornår Alias Grace vil kunne ses på Netflix Danmark, men det forventes at blive i 2017 eller 2018.    Skriv kommentar