Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix filmatiserer ‘Alt det lys vi ikke ser’ med Mark Ruffalo

Netflix filmatiserer ‘Alt det lys vi ikke ser’ med Mark Ruffalo

13/01/2022 | Flixfilm

mark ruffalo All The Light We Cannot See

Foto: Mary Cybulski. Mark Ruffalo, Dark Waters.

Sidste år kunne Netflix afsløre, at de havde købt rettighederne til at filmatisere den Pulitzer Prize-vindende bestseller ‘All The Light We Cannot See’ af Anthony Doerr. Romanen har den danske titel ‘Alt det lys vi ikke ser’.

Nu kan Netflix løfte sløret for hovedrollerne i den episk miniserie, som bliver på 4 episoder.

Der er tale om Mark Ruffalo (‘The Avengers’, ‘Spotlight’, ‘Dark Waters’) og Hugh Laurie, som blandt andet kendes fra Susanne Biers ‘The Night Manager’.

‘All The Light We Cannot See’ fortæller historien om Marie-Laure, en teenager, der er blind, og Werner, en tysk soldat, hvis veje støder sammen i det besatte Frankrig, da de begge forsøger at overleve ødelæggelsen af Anden Verdenskrig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Mark Ruffalo skal spille Daniel LeBlanc, som fast besluttet på at give sin blinde datter Marie -Laure så meget uafhængighed, som han kan, samtidig med at han beskytter hende – og deres hemmelighed – mod nazisterne.

Hugh Laurie skal portrættere Etienne LeBlanc, en excentrisk og tilbagetrukken krigshelt fra 1. Verdenskrig, der lider af PTSD.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Avatar: Den sidste luftbetvinger' - sæson 1

Teenageren Marie-Laure spilles af debutanten Aria Mia Loberti, der er blind i virkeligheden, som Netflix har fundet efter en verdensomspændende casting-runde.

Miniserien instrueres og produceres af Shawn Levy (‘Stranger Things’, ‘Free Guy’, ‘Shadow and Bone’, ‘Arrival’) og romanen bliver skrevet til serieformat af Steven Knight (‘Peaky Blinders’).

Romanen ‘All The Light We Cannot See’ blev hurtigt et verdensomspændende fænomen efter dens udgivelse og solgte mere end 15 millioner eksemplarer. Derfor skulle Netflix kæmpe med de øvrige streamingtjenester om rettighederne – I særdeleshed HBO, som plejer at satse på prestigefyldte miniserier som denne.

Der er ingen oplysninger om hvornår miniserien får premiere på Netflix Danmark.
Skriv kommentar