Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix filmatiserer ‘Assassin’s Creed’

Netflix filmatiserer ‘Assassin’s Creed’

28/10/2020 | Flixfilm

assassins creed netflix danmarkSpilfirmaet Ubisoft og filmtjenesten Netflix har netop annonceret et nyt samarbejde hvor de vil filmatiserer det populære spilunivers ‘Assassin’s Creed’.

Både live-action-, animation- og anime-film og serier er på tegnebrættet.

Det oplyser Netflix i en pressemeddelelse.

En episk live-action-serie er allerede i produktion og vil være det første afkast fra samarbejdet. Der ledes netop nu efter en showrunner, men Ubisoft Film & Televisions Jason Altman og Danielle Kreinik er allerede blevet tilknyttet som executive producers.

”I mere end 10 år har millioner af fans over hele verden været med til at forme ‘Assassin’s Creed’ til en ikonisk franchise,” udtaler Jason Altman, chef for Ubisoft Film & Television. “Vi er begejstrede for at skabe en ‘Assassin’s Creed’-serie i samarbejde med Netflix, og vi ser frem til at udvikle flere sagaer i universet.”

Artiklen fortsætter under annoncen

Det er dog ikke første gang, at ‘Assassin’s Creed’ bliver filmatiseret. Det skete seneste i 2016 i biograffilmen af samme navn, som havde Michael Fassbender i hovedrollen. Filmen blev dog en verdensomspændende fiasko.

LÆS OGSÅ:   Sidste sæson af 'The Umbrella Academy' får premieredato

Netflix udtaler i forbindelse med samarbejdet;

“Vi er glade for at samarbejde med Ubisoft og kunne give liv til de rige og dybe fortællinger, som ‘Assassin’s Creed’ er elsket for,” udtaler Peter Friedlander, VP, Original Series, Netflix. “Fra de betagende historiske verdener og den massive globale appel, er vi forpligtet til at skabe episk og spændende underholdning baseret på dette imponerede univers til vores medlemmer over hele verden.”

‘Assassin’s Creed’ har siden første videospil så dagens lys i 2007 solgt mere end 155 millioner eksemplarer hvilket gør det til én af verdens bedstsælgende spilserier.
Skriv kommentar