Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix filmatiserer ‘Avatar: The Last Airbender’

Netflix filmatiserer ‘Avatar: The Last Airbender’

19/09/2018 | Ingen kommentarer

Streamingtjenesten Netflix skriver i en pressemeddelelse, at de i samarbejde med Nickelodeon er gået i gang med produktionen af en live-action (ikke-animation) serie af ‘Avatar: The Last Airbender’.

Serien ‘Avatar: Den sidste luftbetvinger’, som den hedder på dansk, følger den 12-årige dreng Aang og hans venner, mens de forsøger at skabe balance mellem verdens fire nationer: vand, jord, ild og luft.

Når Netflix og Nickelodeon vil vække serien til live som tv-serie, så sker det i samarbejde med kyndige hænder, nemlig Michael DiMartino og Bryan Konietzko, der var skaberne af den oprindelige animerede serie.

Den originale ‘Avatar: The Last Airbender’ blev vist over tre sæsoner og 61 episoder på Nickelodeon fra 2005-2008 og har gennem årene opbygget en kæmpe fan-base og vundet flere priser, heriblandt en Emmy.

Der er også blevet lavet flere tegneserie og bøger baseret på serien, mens den velkendte instruktør M. Night Shyamalan i 2010 lavede en spillefilm. Denne blev dog ikke særlig godt modtaget af kritikere såvel som publikum.

Tidligere i år blev også det for første gang muligt at købe den gamle serie under navnet ‘Avatar: The Last Airbender: The Complete Series’ og i løbet af årets få måneder har den allerede solgt for mere end 30 millioner danske kroner. Hvilket vidner om at serien fortsat er meget populær på trods af at det snart er 10 år siden den blev taget af tv.

Produktionen af tv-serien ‘Avatar: The Last Airbender’ starter til næste år og det forventes at serien vil kunne ses på Netflix Danmark i 2020.    Skriv kommentar


Telmore