Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix filmatiserer ‘Avatar: The Last Airbender’

Netflix filmatiserer ‘Avatar: The Last Airbender’

19/09/2018 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix skriver i en pressemeddelelse, at de i samarbejde med Nickelodeon er gået i gang med produktionen af en live-action (ikke-animation) serie af ‘Avatar: The Last Airbender’.

Serien ‘Avatar: Den sidste luftbetvinger’, som den hedder på dansk, følger den 12-årige dreng Aang og hans venner, mens de forsøger at skabe balance mellem verdens fire nationer: vand, jord, ild og luft.

Når Netflix og Nickelodeon vil vække serien til live som tv-serie, så sker det i samarbejde med kyndige hænder, nemlig Michael DiMartino og Bryan Konietzko, der var skaberne af den oprindelige animerede serie.

Den originale ‘Avatar: The Last Airbender’ blev vist over tre sæsoner og 61 episoder på Nickelodeon fra 2005-2008 og har gennem årene opbygget en kæmpe fan-base og vundet flere priser, heriblandt en Emmy.

Der er også blevet lavet flere tegneserie og bøger baseret på serien, mens den velkendte instruktør M. Night Shyamalan i 2010 lavede en spillefilm. Denne blev dog ikke særlig godt modtaget af kritikere såvel som publikum.

LÆS OGSÅ:   Én af de klammeste Netflix-film får en efterfølger - Se teaser til 'The Platform 2'

Artiklen fortsætter under annoncen

Tidligere i år blev også det for første gang muligt at købe den gamle serie under navnet ‘Avatar: The Last Airbender: The Complete Series’ og i løbet af årets få måneder har den allerede solgt for mere end 30 millioner danske kroner. Hvilket vidner om at serien fortsat er meget populær på trods af at det snart er 10 år siden den blev taget af tv.

Produktionen af tv-serien ‘Avatar: The Last Airbender’ starter til næste år og det forventes at serien vil kunne ses på Netflix Danmark i 2020.
3 kommentarer til Netflix filmatiserer ‘Avatar: The Last Airbender’

  1. Lukas Sprehn - kl. 14:17, 14-01-2019:

    Jeg vil langt hellere gense tegnefilmen end at se et remake. Det er så dovent at lave et “rehash” af noget, som er lavet en gang allerede, og som stadig holder 100% I det oprindelige format! De burde i stedet have lavet en fortsættelsen til Koreas sidste sæson eller en animeret spillefilm. Men med en ny Avatar-fortælling. Måske en filmatisering eller serie-tilrettelæggelse af en af Avatar-tegneserierne.

  2. Halfdan - kl. 08:39, 26-03-2020:

    Jeg glæder mig så meget til at den kommer. Men endelig vil jeg hellere gense den oprindelige, fordi at jeg kunne forestille mig at de ændre nogle af mine yndling scener.

  3. Mohammed - kl. 23:31, 05-07-2020:

    Kommer der flere sæsoner af Avatar?

Skriv kommentar