Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix filmatiserer bestselleren Our Souls At Night

Netflix filmatiserer bestselleren Our Souls At Night

19/12/2015 | Flixfilm

Robert Redford og Jane Fonda skal spille overfor hinanden i den nye Netflix-film; Our Souls At Night, som er baseret på novellen af samme navn af Kent Haruf. Det skriver The Hollywood Reporter.

Our Souls At Night produceres af Robert Redford og manuskriptet skrives af Scott Neustadter & Michael H. Weber, som tidligere har stået bag historierne i (500) Days Of Summer, The Fault In Our Stars, Paper Towns og The Spectacular Now.

Filmen tager sit udgangspunkt i en lille by i Colorado, hvor Addie Moore (Jane Fonda) kommer på uventet besøg hos sin nabo Louis Waters (Robert Redford), som hun har kendt i årtier. Det viser sig imidlertid, at Louis’ kone døde for mange år siden – Det samme gjorde Addie’s mand. Alle børnene bor flere timer væk og de er dermed helt alene i deres store huse. Addie forsøger derfor at genskabe kærligheden og få det meste ud af livet i den tid de har tilbage.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'Victim/Suspect'

Det er første gang siden 1979 og filmen The Electric Horseman, at Robert Redford og Jane Fonda skal spille sammen igen, og de har angiveligt begge udtrykt stort ønske om det.

Hvornår Netflix-filmen Our Souls At Night får premiere på Netflix Danmark er endnu ikke offentliggjort, men der kommer selvfølgelig nyt på Flixfilm, så snart premieredatoen er klar.

Artiklen fortsætter under annoncen
Skriv kommentar