Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix filmatiserer ‘BioShock’

Netflix filmatiserer ‘BioShock’

15/02/2022 | Flixfilm

bioshock netflix

Streamingtjenesten Netflix har netop meddelt, at de i samarbejde med 2K og Take-Two Interactive vil kaste sig over en filmatisering af den anerkendt videospil franchise ‘BioShock’.

Der er tale om en live-action filmatisering – altså ikke animation.

‘BioShock’ er et first-person skydespil, som foregår i en dystopisk sci-fi-verden, der stiller skarpt på unikke eksistentielle og samfundsmæssige spørgsmål.

Artiklen fortsætter under annoncen

I første spil i ‘BioShock’-serien, skal man som hovedpersonen Jack flygte fra undervandsbyen Rapture, der er et ødelagt utopia, som har skabt grobund for videnskabelige eksperimenter. Gennem flugten skal man således kæmpe sig igennem horder af misfostre.

Det er stadig på et meget tidligt stadig for ‘BioShock’-filmen og Netflix har på nuværende tidspunkt derfor ikke løftet sløret for nogle detaljer. Vi ved dermed ikke om det blot er første spil i serien ser skal filmatiseres eller om man vil låne historier fra de forskellige spil.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Resident Evil’ – sæson 1

Spilserien blev lanceret i 2007 og har i alt med efterfølgere som BioShock, BioShock 2 og BioShock Infinite, samt remastered versioner, solgt mere end 39 millioner kopier.

Det amerikanske medie Deadline skriver, at Hollywood siden 2008 har forsøgt at samle et hold og budget til at filmatisere ‘BioShock’, men der er som bekendt intet sket.

Der er ingen oplysinger om hvornår ‘BioShock’-filmen får premiere, og hvem der er på rollelisten eller sidder i instruktørstolen, men vi følger naturligvis op her hos Flixfilm når der er nyt.Skriv kommentar