Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Netflix filmatiserer ‘BRZRKR’ med Keanu Reeves

Netflix filmatiserer ‘BRZRKR’ med Keanu Reeves

23/03/2021 | Flixfilm

brzrkr keanu reeves netflix filmTidligere på måneden udgav Keanu Reeves premiere på sin blodige tegneserie ‘BRZRKR’, som den canadiske skuespiller selv har skabt og skrevet.

Nu kan Netflix imidlertid afsløre, at de har købt rettighederne til at filmatisere den brutale tegnserie – med Keanu Reeves i hovedrollen.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Udover en ‘BRZRKR’-spillefilm, laver Netflix også en opfølgende anime-serie, som Keanu Reeves vil lægge stemme til.

‘BRZRKR’ er en brutal saga om en udødelig kriger, der er halvt menneske og gud. Efter at have travet rundt på jorden i mere end 80.000 år har krigeren endelig fundet sit kald hos den amerikanske regering. Her kaster han sig over opgaver som er for voldlige og farlige til alle andre – med håb om at komme nærmere svaret på sandheden til hans umættelige blodtrang – og hvordan han sætter en stopper for det.

LÆS OGSÅ:   'Encounters': Fire sande historier om møder med rumvæsner og UFO'er

Artiklen fortsætter under annoncen

Keanu Reeves, som netop har afsluttet optagelserne til ‘Matrix 4’ og kastet sig over ‘John Wick 4’, har brygget på historien om ‘BRZRKR’ i flere år. Sidste år fandt han så endelige sammen med forfatteren Matt Kindt og Marvel-tegneren Ron Garney og fik realiseret historien.

Første udgave af ‘BRZRKR’ udkom den 6. marts og er allerede blevet solgt i mere end 600.000 eksemplarer.

Der er ingen oplysninger om hvornår vi kan forvente, at se ‘BRZRKR’-spillefilmen på Netflix Danmark, men eftersom Keanu Reeves først skal færdiggøre ‘John Wick 4’ kommer der sandsynligvis til at gå et par år.
Skriv kommentar