Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix filmatiserer ‘Intet nyt fra Vestfronten’

Netflix filmatiserer ‘Intet nyt fra Vestfronten’

11/12/2020 | Flixfilm

All Quiet on the Western Front daniel bruhlNetflix har i samarbejde med den tyske Bafta-vindende instruktør Edward Berger (‘Patrick Melrose’,’Jack’,’Deutschland ’83′) begyndt filmatiseringen af anti-krigsfilmen ‘All Quiet on the Western Front’, med den danske titel ‘Intet nyt fra Vestfronten’.

Det skriver det amerikanske medie Variety.

Skuespilleren Daniel Brühl (‘Rush’, ‘Good Bye Lenin!’, ‘The Alienist‘) er blevet tilknyttet filmen, som vurderes til at blive den største tyske filmproduktion nogensinde.

Optagelserne begynder til marts 2021.

Artiklen fortsætter under annoncen

Filmen er baseret på romanen af samme navn af Erich Maria Remarque, som følger unge Paul Baumer og vennerne Albert og Muller, der frivilligt tilmelder sig hæren. Med kroppen fuld af spænding og humøret i top lander de midt i første verdenskrig, blot for at opleve krigens rædslerne på nærmeste hold og de traumer der vil forfølge en for resten af livet.

LÆS OGSÅ   Netflix laver flow-tv med Chris Rock

‘Intet nyt fra Vestfronten’ er tidligere blevet filmatiseret af Lewis Milestone kort efter udgivelsen i 1929. Det efterfølgende år vandt den prisen som årets bedste film ved Oscar-uddelingen i 1930. I 1979 blev romanen igen filmatiseret til TV.

Der er ingen oplysinger om premieredato, men man skal nok ikke forvente, at ‘All Quiet on the Western Front’ vil kunne streames på Netflix tidligst i 2022.Skriv kommentar