Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Netflix filmatiserer ‘Krøniker fra Rødsten’

Netflix filmatiserer ‘Krøniker fra Rødsten’

11/02/2021 | Flixfilm

Kroeniker fra Roedsten netflix danmarkStreamingtjenesten Netflix har købt rettighederne til bog-serien ‘Redwall’, som i den danske oversættelse hedder ‘Krøniker fra Rødsten’, fra den engelske forfatter Brian Jacques.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Netflix har allerede hyret Patrick McHale (‘Over the Garden Wall’, Guillermo del Toros ‘Pinocchio’) til at skrive en animeret spillefilm, mens en tv-serie om den heltemodige mus Ridder Martin også er under udvikling.

Bogserien ‘Krøniker fra Rødsten’ er solgt i mere end 30 millioner eksemplarer og handler om bl.a. om musen Matthias i det hyggelige Rødsten Kloster. Kan han, sammen med de andre mus, frelse klostret fra rotten Rastapus den Blodige og kan han finde sværdet og ridder Martins forsvundne grav?

Artiklen fortsætter under annoncen

Historien er tidligere blevet filmatiseret i en tv-serie, som også blev vist på danske TV2 i 90’erne, men en stor succes blev historien ikke i Danmark, da kun en enkelt bog i serien endte med at blive oversat til dansk.

LÆS OGSÅ:   Anmeldelse: 'We Have a Ghost'

Nederst i artiklen kan du se et klip fra tegneserien, som nok skal vække minder hos et par læsere.

Der er ingen oplysninger om hvornår vi kommer til at se Ridder Martin og de andre frygtløse dyr i aktion på Netflix Danmark.1 kommentar til Netflix filmatiserer ‘Krøniker fra Rødsten’

  1. Lukas S. - kl. 17:54, 22-01-2023:

    Jeg husker godt den animerede serier, og elsker også bøgerne efter at have læst dem senere – har faktisk også den første bog på dansk. Det var den sidste, Tellerup havde hjemme på det tidspunkt, jeg købte den på deres hjemmeside – det må have været omkring 2018? 2017? Deromkring. Måske 2016.

    Håber virkelig at Netflix får fingeren ud og laver den her film, samt filmatiserer resten af bøgerne også. Men det ser desværre ud til, at projektet sidder fast nu, og Patrick McHale er heller ikke på projektet længere.

Skriv kommentar